fb

Abans de l'estrena

Eixample Teatre - Barcelona
 
 
298 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
"Abans de l'estrena ha estat el projecte que torna a revifar els meus vincles vitals i creatius amb Osona, amb Guilleries-Collsacabra i que van determinar una bona part de la meva primera activitat professional (Joglars, Tossal Teatre...)

Joaquim Oristrell va ser el gran provocador d'aquest projecte per tal que intentéssim aquest mà a mà la meva filla Joana Rañé -ballarina, coreògrafa i actriu- i jo. Fins ara només havíem coincidit en treballs al cinema o a la televisió.

Es tracta, doncs, d'un espectacle on compartir els nostres coneixements de teatre i de dansa, les nostres vivències i records comuns, afrontant el gran repte de trobar-nos tots dos sols a l'escenari.

Si be existien uns primers apunts autobiogràfics, Jaume Villanueva l'autor i director, construeix una decidida i absoluta ficció teatral on el ventall de pares i filles en el cor d'una nissaga teatral, es multiplica i es torna més universal. Les despulles familiars del primer actor Ramon Martí i de la seva filla Anna, ballarina, ens commouen. Semblen certes, tretes de la realitat...o no.

Hem treballat conjuntament en una dramatúrgia posant a prova les nostres ben diferents teatralitats. Dediquem aquest Abans de l'estrena al mon de l'espectacle, a les seves gents i a nosaltres mateixos. Ha significat una gran implicació personal. Acte d'amor i d'entrega escènica que ens ha permès unir el desig de compartir i de transcendir amb temes que ens atrauen: pares i filles, teatre i dansa, veritat i engany... l'amor i la mort".

Ferran Rañé

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
A partir d'una proposta de Joaquim Oristrell

Intèrprets
:
Ferran Rañé (Ramon Martí primer actor)
Joana Rañé (Anna Martí ballarina la seva filla)
Dramatúrgia:
Ferran Rañé
Joana Rañé
Jaume Villanueva
Fotografia:
Pep Duran (OCRE visual studio)
Imatge gràfica:
Projecte Fonamentum
Vestuari:
Esfera
Rosa Crehuet (Vestuari Clown)
Muntatge Musical:
Alfred Tapscott
Espai Escènic:
Esfera
Ramón de los Heros
Iluminació:
Lluís Quintana
Producció executiva:
Cristina Raventós
Coreografia:
Joana Rañé
Direcció:
Jaume Villanueva

Una co-producció de Bohèmia's VICCC Capital de la Cultura Catalana 2016 i Institut del Teatre.


RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació