fb

Àngels Margarit. Cia Mundances - Back Àbac

Mercat de les Flors - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Com adquirir el 30% de dte?
- INICIAR la compra d'entrades.
- Escull funció i CONFIRMAR els seients.
- A la casella 'TARIFA GENERAL' escull el nombre d'entrades i CONFIRMA la reserva.
- Introdueix el CODI DE DESCOMPTE: TR3SC

BACK ÀBAC és el títol encara de treball per a la nova creació que prepara Àngels Margarit / cia. MUDANCES; un títol que visualitza els elements que entren en joc com a punt de partida de la peça: l'infinit, els nombres, la música de Bach.

Aquest és un espectacle en construcció que es proposa treballar, a partir de la idea d'infinit, amb artistes de dansa i de circ. Per fer-ho escull la música de Bach com a mapa i univers sonor per a teixir una coreografia de matemàtica visual i sensual amb cossos que es mouen de manera extraordinària o que fan extraordinari qualsevol moviment, en una partitura escènica d'Àngels Margarit.

Àngels Margarit /cia. MUDANCES neix a l'any 1985 i pren el nom del seu primer espectacle Mudances. Amb els primers espectacles la companyia rep un important reconeixement i projecció internacional de manera que les seves peces són coproduïdes i presentades a festivals i programacions de països d'arreu del món. Margarit ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica pròpies i en la seva fascinació per l'espai, element essencial del seu treball. Aquest s'ha desenvolupat en diferents àmbits i formats que inclouen projectes per a l'espai escènic, per a espais urbans, improvisacions, videodansa, instal·lacions i recerca en els nous mitjans. Des dels seus inicis ha tingut una important projecció internacional, convertint-se en un dels referents ineludibles de la dansa del nostre país. Amb els seus espectacles, com Kolbebasar, Atzavara, Solo per habitació d'hotel, Corol·la, Tèrbola, L'edat de la paciència o Larandland, ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d'Arts Escèniques (1993). Des de l'any 2003 fins el 2007 impulsa i conceptualitza el Tensdansa, Festival Internacional de Dansa de Terrassa.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Com adquirir el 30% de dte?
- INICIAR la compra d'entrades.
- Escull funció i CONFIRMAR els seients.
- A la casella 'TARIFA GENERAL' escull el nombre d'entrades i CONFIRMA la reserva.
- Introdueix el CODI DE DESCOMPTE: TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Direcció i coreografia Àngels Margarit / Participants als laboratoris Eneko Alcaraz Dory Sánchez Fátima Campos Mireia de Querol Miquel Fiol Joan Palau José Luís Redondo Celso Pereira Francesca Lissia Jorge Albuerne Sergio Pla Manel Salas Marcela Meloni / Música diferents interpretacions de JS Bach/ Edició musical Pep Pascual / Assessorament científic Irene Lapuente La mandarina de Newton / Il·luminació Cube.bz / Espai escènic Àngels Margarit / Vestuari Ariadna Papió / Tècnic so i vídeo Marc Ases / Vídeo documentació Núria Font / Fotografia Carme Masiá Ros Ribas Cristina Inocencio / Producció Elclimamola / Difusió Iva Horvat ' Agente 129 / Comptabilitat Begonya Companyon / Administració i coordinació Mariona Castells Producció Àngels Margarit ' Cia MUDANCES / Coproducció Mercat de les Flors Graner fàbrica de creació/ Amb la col·laboració Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró Can Gassol

Horari Taquilles:
1 h. abans de començar l'espectacle. Els dies de preu reduït no s'aplica el decompte

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació