fb

Coldday 'A Very Special Tribute to Coldplay'

Sala Luz de Gas - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Coldday va néixer el 2012. Aquesta banda és el resultat de la unió de 4 músics, el seu talent i els seus esforços per crear un gran, honest i fidel homenatge a Coldplay, la banda formada per Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman i Will Champion. És definitivament una banda creada per coldplayers per coldplayers.  

La banda prové de Barcelona, ??on van començar a crear-se un gran nom entre altres bandes tribut. La seva devoció per la feina ben feta els ha portat a tot tipus d'escenaris, des de festes privades a grans públics en teatres i auditoris. També han tocat per diferents països com Espanya, Andorra, França, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Alemanya, Romania i aviat actuaran a l'est d'Àsia (Malàisia, Indonèsia, etc.).  

Coldday porta als escenaris tota la màgia de la música de Coldplay. Durant gairebé dues hores, experimentaràs tota l'atmosfera, emoció i energia d'una autèntic directe de la banda britànica. Interpretació impressionant, llums, una fidel posada en escena ... tot el que un coldplayer esperaria.  

Coldday interpreta les més grans i populars cançons de Coldplay, des del seu primer disc 'Parachutes' fins a la seva més recent 'Ghost Stories'. Fidels a l'essència dels directes de Coldplay, la banda sempre manté la mateixa atmosfera i escenografia en tots els shows.  

Que comenci el xou!

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació