fb

Mambo

El Maldà - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Ella vol el divorci. Ell no. Durant un sopar més, d'un dia qualsevol, presenciaren una disputa matrimonial amb ressonàncies a Woody Allen i Eugene Ionesco gracies a la qual, sense oblidar mai que som en un teatre, ens preguntarem fins on un matrimoni és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre's la pregunta que sobrevola l'escenari durant tota la funció: "és bonica la vida que tenim?" Excuses absurdes i absurds retrets en un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció estan molt poc clars.

Annabel Castan i Dani Arrebola interpreten una parella d'inconscients, de xerraires, de covards, de combatents emocionals. En aquesta batalla verbal, el marit i la muller, l'home i la dona, es destrossen i retreuen a cada frase una vida en comú. Oriol Tarrasón és l'autor i el director d'aquesta obra de creació minimalista, ferotge, intel·ligent, i tant absurda que acaba sent còmica. Oriol Tarrasón, tot i que és més conegut pel públic català com a actor i director, ha escrit Somni Americàestrenat al teatre Lliure l'any 2015, Finalment la fi, Kiss me love, Ocells sota la pluja de la qual se'n va fer una lectura la sala La Puerta Estrecha, a Madrid, i ha escrit el poemari Ahogarse en un vaso tiene mérito.

Les Antonietes han aconseguit molt de ressò en el panorama teatral català gràcies a les adaptacions de clàssics com ara Molt soroll per res, Stockmann o el mateix Vània. Tots aquests textos han estat adaptats per l'Oriol Tarrasón i pels quals ha estat nominat dues vegades pel premi de la crítica com a millor adaptació. Ara, la companyia aposta pel teatre de nova creació amb aquesta comèdia negra que reflexiona sobre la parella i els seu camí no sempre idíl·lic.

CONDICIONS

Reserva d'entrades al web TR3SC i pagament el dia la funció a taquilles
En cas de no poder assitir preguem prèvi avís (24/48h) a info@tresc.cat i contacte@elmalda.cat

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Cia Les Antonietes
Direcció: Oriol Tarrasón
Dramatúrgia: Oriol Tarrasón
Intèrprets: Annabel Castan i Dani Arrebola
Coreografia: Fàtima Campos
Escenografia: Sam Quiles
Il·luminació: Iñaki Garz
Vestuari: Les Antonietes
Disseny: Assad Kassab

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació