Aula Canela Fina: Cursos de cuina Setembre-Desembre 2016
- Aula Canela Fina - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
PROGRAMA DE CURSOS:
Dilluns 10 d'Octubre
Curs de cuina amb Marc Grivé
Receptes:
- Vichyssoise en vàries textures i pernil de gla
- Callos de tripa de bacallà amb cigrons a l'estil Empordanès
- Coca de tardor farcida de crema de figues
Horari:
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 17 d'Octubre
Curs de cuina amb Aitor Fernández
Receptes:
- Coca de sardina, magrana i maduixa
- Amanida de figues, pernil ibèric i mel
- Arròs de conill i bolets al romaní
Horari:
- De 10:30h a 12:30h
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 24 d'Octubre
Curs de cuina amb Daniel Viejo
Receptes:
- Mini michelada amb tomàquets de l'hort
- Empanada d'esbergínia amb formatge La Peral
- El meu arròs de tardor
Horari:
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 7 de Novembre
Curs de cuina amb Aitor Fernández
Receptes:
- Ous farcits de trufa i papillote de bolets
- Carbassa farcida de carn estofada al forn
- Caballa amb salsa verda de gengibre i api
Horari:
- De 10:30h a 12:30h
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 14 de Novembre
Curs de cuina amb Marc Grivé
Receptes:
- Rovell, tòfona i carxofa
- Tataki de tonyina, albergínia i salsa teriyaki
- Molsa de pa de pessic aeri, mascarpone amb daus de cafè i codonyat
Horari:
- De 10:30h a 12:30h
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 21 de Novembre
Curs de cuina amb Miquel Antoja
Receptes:
- Llet de tigre i peix blanc
- Canelons express
- La xocolata i les espècies
Horari:
- De 10:30h a 12:30h
- De 19:00h a 21:00h
Dilluns 28 de Novembre
Curs de cuina amb Daniel Viejo
Receptes:
- Crema de carbassa amb mandarina i les seves pipes
- Casarecce amb escopinyes i salsa verda de bledes
- Codonyat amb figues, nous i crema de Geo de Lazana
Horari:
- De 10:30h a 12:30h
- De 19:00h a 21:00h
Consulta el programa de cada curs clicant a: + Info
PROFESSORS:
MIQUEL ANTOJA
Responsable de cuina del restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda.
AITOR FERNÁNDEZ
Xef de Bilbao, campió de cuina de Cantàbria 2011 i 4t classificat al Bocuse d'Or 2013.
Guanyador d'una estrella Michelin i un sol Repsol a l'Annua, restaurant rebel·lació del Madrid Fusión 2011.
MARC GRIVÉ
Xef executiu del restaurant La Donzella de la Costa, especialitzat en la cuina del peix i el marisc.
Ha treballat a la cuina de restaurants com el Bulli, Can Fava o el de l'Hotel W.
DANIEL VIEJO
Cuiner asturià, apassionat pel món de les tapes i la cuina tradicional de mercat.
Guanyador del 1r Premi a "La Millor Tapa d'Oviedo i Biscaia".
Ha treballat com a cap de cuina del Guggenheim, el restaurant Ocaña i al Lando.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Organitzat per: Canela Fina
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX