fb

Aula Canela Fina: Cursos de cuina Setembre-Desembre 2016

Aula Canela Fina - Barcelona Ciutat
 
 
99 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

PROGRAMA DE CURSOS:

 

Dilluns 10 d'Octubre
Curs de cuina amb Marc Grivé
Receptes:
    - Vichyssoise en vàries textures i pernil de gla
    - Callos de tripa de bacallà amb cigrons a l'estil Empordanès
    - Coca de tardor farcida de crema de figues
Horari:
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 17 d'Octubre
Curs de cuina amb Aitor Fernández
Receptes:
    - Coca de sardina, magrana i maduixa
    - Amanida de figues, pernil ibèric i mel
    - Arròs de conill i bolets al romaní
Horari:
    - De 10:30h a 12:30h
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 24 d'Octubre
Curs de cuina amb Daniel Viejo
Receptes:
    - Mini michelada amb tomàquets de l'hort
    - Empanada d'esbergínia amb formatge La Peral
    - El meu arròs de tardor
Horari:
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 7 de Novembre
Curs de cuina amb Aitor Fernández
Receptes:
    - Ous farcits de trufa i papillote de bolets
    - Carbassa farcida de carn estofada al forn
    - Caballa amb salsa verda de gengibre i api
Horari:
    - De 10:30h a 12:30h
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 14 de Novembre
Curs de cuina amb Marc Grivé
Receptes:
    - Rovell, tòfona i carxofa
    - Tataki de tonyina, albergínia i salsa teriyaki
    - Molsa de pa de pessic aeri, mascarpone amb daus de cafè i codonyat
Horari:
    - De 10:30h a 12:30h
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 21 de Novembre
Curs de cuina amb Miquel Antoja
Receptes:
    - Llet de tigre i peix blanc
    - Canelons express
    - La xocolata i les espècies
Horari:
    - De 10:30h a 12:30h
    - De 19:00h a 21:00h

 

Dilluns 28 de Novembre
Curs de cuina amb Daniel Viejo
Receptes:
    - Crema de carbassa amb mandarina i les seves pipes
    - Casarecce amb escopinyes i salsa verda de bledes
    - Codonyat amb figues, nous i crema de Geo de Lazana
Horari:
    - De 10:30h a 12:30h
    - De 19:00h a 21:00h

 

Consulta el programa de cada curs clicant a: + Info

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Organitzat per: Canela Fina

Inclou: La classe, el tast dels plats i vi per acompanyar el tast

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2h

Programa:


PROFESSORS:

MIQUEL ANTOJA
Responsable de cuina del restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda.

AITOR FERNÁNDEZ 
Xef de Bilbao, campió de cuina de Cantàbria 2011 i 4t classificat al Bocuse d'Or 2013.
Guanyador d'una estrella Michelin i un sol Repsol a l'Annua, restaurant rebel·lació del Madrid Fusión 2011.

MARC GRIVÉ
Xef executiu del restaurant La Donzella de la Costa, especialitzat en la cuina del peix i el marisc.
Ha treballat a la cuina de restaurants com el Bulli, Can Fava o el de l'Hotel W.

DANIEL VIEJO
Cuiner asturià, apassionat pel món de les tapes i la cuina tradicional de mercat.
Guanyador del 1r Premi a "La Millor Tapa d'Oviedo i Biscaia".
Ha treballat com a cap de cuina del Guggenheim, el restaurant Ocaña i al Lando.



Horari: Cursos a les 10:30h i a les 19:00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació