fb
El Rey

El Rey

Centre Cultural Cardedeu - Cardedeu
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Quin paper ha jugat la monarquia a Espanya en els últims quaranta anys? Per acomplir quines finalitats? Quins són els objectius de la monarquia espanyola de cara a les pròximes dècades? El rey és una ficció amb un personatge central que s'anomena Joan Carles I. Un home que, a l'epíleg de la seva vida, cau del cim al soterrani. Si més no, simbòlicament. Un home que, segons sembla, ja no serveix. Tot i que va fer molt de servei. Però, en què? A qui?

Altres personatges d'aquest relat completament lliure són Joan de Borbó, Francisco Franco, Chicho Sánchez Ferlosio, Henry Kissinger, Adolfo Suárez o Felipe González. Un món d'homes en lluita per construir el món tal com el conceben. El president de ¿l'Asociación para la Recuperación de la Memoria Histórica", Emilio Silva, afirma que ¿a Espanya, la construcció de la ignorància del nostre propi passat és política d'Estat."

El rey, cinquena producció del Teatro del Barrio, és una ficció contra la ignorància. Amb la convicció que només qui la coneix pot canviar la pròpia realitat. (Alberto San Juan)

CONDICIONS

Reserva les entrades a la web del TR3SC i paga-les a taquilles

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació