fb

Psicosi de les 4:48

Teatre de Lloret - Lloret De Mar
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

4:48 no és un codi secret. És l'hora exacta de la matinada quan les drogues del tractament antidepressiu comencen a deixar una mica clar el cap abans de perdre l'efecte del tot i donar pas, novament, a l'angoixa. També és l'hora amb més suïcidis. Aquest és el moment escollit per Sarah Kane -autora de Purificats (Cleansed) que també es veurà aquest Temporada Alta- per retratar la seva experiència personal amb la malaltia que va fer que aquest text fos, finalment, l'últim.

Aquesta producció ha guanyat el Premi BBVA de Teatre 2016 i compta amb la intensa interpretació d'Anna Alarcón (Millor Actriu Premi BBVA Teatre 2016).

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 29 d'octubre

Horari: 21:00h

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
26 de d'octubre del 2016 a les 06:38h
Tan dura com potent

Obra dura no pel tema, que Déu n’hi do, el camí cap al suicidi del personatge/autora, com pel text i l’estructura i la comprensió del mateix, que admeto, no sempre vaig assolir. Moments de diàleg, bé, monòleg, interior, inconnexos, repetitius, que intenten reflectir el procés mental del personatge, de depressió en depressió amb altres problemes/malalties/no sé com dir-ho mentals, i on en algun moment m’he hagut de resituar. Requereix màxima concentració. Els fragments on dialoga amb els metges són els que més m’han agradat i he entès, com el patetisme del doctor que es veu massa proper i sincer amb la pacient. O com quan la van diagnosticant després de mil i un medicaments i efectes secundaris amb perles com “Comportament paranoide, creu que la volem enverinar”.
Vaig sortir una mica decebut però ha fet pòsit i valoro més l’aposta quan més dies passen. La interpetació, monòleg de l’Anna Alarcón, molt, molt potent.