3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Entrega de Premis FAD Sebastià Gasch de les Arts Parateatrals

Entrega de Premis FAD Sebastià Gasch de les Arts Parateatrals

  • Disseny Hub Barcelona - Barcelona
EXCLUSIU
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els Premis FAD Sebastià Gasch d'Arts Parateatrals celebren enguany el seu 40è aniversari. Creats el 1976, el FAD atorga des de llavors aquests guardons a tots aquells projectes que es distingeixen per la seva innovació i la seva mirada diferent sobre el món de l'espectacle.

La cerimònia de lliurament tindrà lloc el proper dilluns 3 d'octubre de 2016, a les 20 h a l'Auditori del Disseny Hub Barcelona. Serà presentada pels actors Jordi Oriol i Carles Pedragosa i pel periodista Joaquim Noguero, i comptarà amb una actuació especial, un fragment de ¿L'empestat", de Jordi Oriol, i direcció de Xavier Albertí, que serà interpretada pel mateix Jordi Oriol i Carles Pedragosa. A més, es podrà veure un tast dels artistes i espectacles guardonats gràcies a la projecció d'un audiovisual. L'accés a la cerimònia serà gratuït amb confirmació prèvia.

El jurat de l'edició 2016 el composen Joaquim Armengol, agitador cultural, crític, sotsdirector de la revista d'arts escèniques Proscenium i editor de la revista contracultural El Procès; Jordi Colominas, productor teatral; Joaquim Noguero, periodista i crític de dansa; Margarida Troguet, gestora cultural; Ferran Civit, espectador; Àlex Serrano, director i fundador de l'Agrupación Señor Serrano i guanyador del Premi FAD Sebastià Gasch 2015; Alfred Fort, gestor i agitador cultural, gerent de l'APCC; José M. Milà, vocal de la Junta del FAD i Bàrbara Raubert, periodista cultural.

El jurat, que es renova cada any, té per objectiu estar atent a les propostes més originals i les trajectòries d'aquells creadors l'obra dels quals suposa un punt d'inflexió que mereix ser reconegut.

Els premis són un homenatge a Sebastià Gasch (1897-1980), periodista, escriptor i crític d'art d'avantguarda de les arts de l'espectacle, polifacètic, obert a tota renovació artística, que sempre va apostar per tot allò que fos nou en el camp de l'art, el cinema, el circ, el ball i les arts parateatrals. Ell va ser el impulsor del Manifest Groc que van signar Salvador Dalí i Lluís Muntanyà.

Els guardonats:
Premi FAD Sebastià Gasch: Tena Busquets, directora d'arts escèniques d'Olot Cultura
Premi d'Honor: Asunción Aguadé, la ballarina del Gran Teatre del Liceu amb més ballets representats
Aplaudiment: Associació Cultural Nyam Nyam
Aplaudiment a la Creació Emergent: Carla Rovira, actriu i creadora
Aplaudiment Internaciona Joan German Schroeder: espectacle Le Vide!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
08018 - Barcelona

Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 , 08018 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Invitacions molt limitades (disponibles a partir del dia 29 a les 11:00h)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX