fb

Toni Moog - Follamigas

Club Capitol - Barcelona
 
 
91 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Després d'arrasar a les tres anteriors temporades, torna al Club Capitol "FOLLAMIGAS", únicament 6 setmanes! L'espectacle més bèstia de l'humorista TONI MOOG.

A "FOLLAMIGAS", el còmic més irreverent del panorama nacional presenta un show sense límits ni censures on retrata amb humor corrosiu -"basat en fets reals", assegura- tot aquest món de sexe gratuït a l'abast, però amb efectes secundaris imprevisibles, que són les ex parelles, les 'follamigues', els portals de contactes, les apps de radar per a cites i altres variants d'optimització de recursos en el terreny sexe-afectiu.

Amb el seu clàssic ritme desenfrenat, fidel al seu estil canalla i més tatuat que mai, Toni Moog porta a escena les situacions més hilarants i surrealistes amb el sexe sense complexos ni compromisos com a eix central d'aquesta comèdia. D'aquí el lema de l'espectacle: "Relacions sense contracte de permanència".

A més, a "FOLLAMIGAS", TONI MOOG compta amb el còmic ALBERT BOIRA com a artista convidat, un còmplice de contrastada solvència en el món de la 'follamistat' i de la 'follabilidad' en general.

CONDICIONS

Entrades a 15€: funcions dels dijous
Resta de funcions: 18€ (menys la funció de dissabtes)

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació