fb
Ivan Rosequellas & Malas Lenguas

Ivan Rosequellas & Malas Lenguas

Sala Bikini - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El cantautor barceloní Ivan Rosquellas presenta el seu nou treball discogràfic, 'A cero'. Es tracta d'un disc trilingüe amb 13 cançons on el rock n'és l'ingredient principal però on no hi falten tocs de soul, jazz o havanera.

Després d'editar l'any 2013 un disc sota el nom de 'Malas Lenguas' on recollia més de 20 anys de cançons, Ivan Rosquellas enceta una nova etapa amb 'A cero'. Aquest disc, produït per Jose Nortes (Ariel Rot, Quique González, Coque Malla), conté 12 noves composicions i una sorprenent versió dels germans Gershwin, autoritzada pels hereus dels compositors i cantada a duo amb l'argentina Gisela Novais.

¡Aquesta nova aventura amb Malas Lenguas ens confirma el que es feia palès a 'Tarde pero llego' (2013). Un gust per un rock pur i depurat. Respectuós i reposat. Amb energia quan és necessari. 'A cero' és un disc amb cançons ben fabricades i uns arranjaments absolutament curosos.' (Oriol de Balanzó)

'La capacitat d'Ivan Rosquellas per trobar matisos de veu en cada registre i en cada llengua és abracadabrant, fregolisme musical per treure's el barret.' (David Guzman)

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació