fb

"Tempesta esvaïda", de Joaquim Serra - Fira Mediterrània

Teatre Kursaal - Manresa
 
 
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

La Fira Mediterrània tancarà l'edició d'enguany amb la recuperació d'una obra de Joaquim Serra, un dels compositors de referència en l'àmbit coblístic de la primera meitat del segle XX, amb text de l'escriptora d'arrels figuerenques Carme Montoriol, personatge fascinant, de gran erudició, traductora i músic.

Tempesta esvaïda és una comèdia lírica en 3 actes escrita per a orquestra, cor i solistes que arriba 80 anys després de la seva estrena, el 7 de novembre de 1936, al barceloní Teatre Nou del Paral·lel. Ho fa també per commemorar el 50è aniversari de la mort de Montoriol, en un exercici necessari per atorgar al patrimoni musical català un lloc d'exhibició òptim i unes condicions de producció aptes per als temps actuals.

Amb la presència d'un excepcional grup de solistes vocals assidus als millors escenaris europeus, aquesta recuperació suma la presentació del primer enregistrament en àudio de la peça i l'edició de la partitura per l'editorial FICTA.

CONDICIONS

ATENCIÓ: les entrades es poden recollir i pagar a les taquilles centrals de la Fira (ubicades a la Pl. Sant Domènec) o a les taquilles del Teatre Kursaal.

Nº d'invitacions molt limitat!

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació