fb
Rozalén - Fira Mediterrània

Rozalén - Fira Mediterrània

Teatre Kursaal - Manresa
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Rozalén és un dels fenòmens artístics més sorprenents dels darrers anys a l'escena musical espanyola. Amb el seu primer àlbum d'estudi 'Con derecho a..' (2013), que vam poder veure al Kursaal el març de 2014, va arrasar amb hits com "Comiéndote a besos" amb el qual va aconseguir un disc d'or per les seves vendes.

Ara ha tornat a la càrrega amb un treball més crític i més autoconscient, amb un títol que sembla recollir els aprenentatges dels darrers anys: 'Quién me ha visto...' (2015).

Ha compartit escenari amb grans artistes com Pablo Milanés, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat o Joaquín Sabina, però res de tot això li ha fet perdre l'esperit lliure i insubornable que respiren les seves cançons i amb què governa la seva carrera. L'acompanyen sobre l'escenari un elenc espectacular de músics i l'experta en interpretació a la llengua de signes Beatriz Romero, com a mostra de la sensibilitat de l'artista manxega envers els col·lectius en risc d'exclusió social.

CONDICIONS

Reserva les teves entrades amb descompte via web TR3SC i paga-les a taquilles.

ATENCIÓ: les entrades es poden recollir i pagar a les taquilles centrals de la Fira (ubicades a la Pl. Sant Domènec) o a les taquilles del Teatre Kursaal.

Entrades amb descompre limitades!

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Divendres 7 d'octubre

Horari: 20:00h

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació