fb

Visita els mercats de Nadal d'Alemanya en un creuer fluvial

Diversos Espais del Món - Varis
 
 
104 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Creuer Fluvial especial Mercats Nadalencs:

El próxim pont de la Constitució viatja amb nosaltres amb un vaixell 4* per Alemanya. El vaixell és noliejat en exclusiva i tota la informació i serveis a bord són en castellà. 

VOLS DIRECTES des de Barcelona amb LUFTHANSA.

Experts GUIES ACOMPANYANTS des de Barcelona.

Un creuer fluvial és la millor manera de conèixer aquesta zona, de manera relaxada, sense necessitat de fer i desfer maletes i no té pràcticament de moviment durant la navegació (excepte durant les atracades).

Complet programa: no existeixen visites opcionals (tot està inclòs)

Vaixell modern (4* sup.): MS Serenade, botat en 2005 on podràs trobar:
- Restaurant i saló / bar
- Ascensor a pisos intermedi i superior
- Còmodes cabines, totes exteriors, amb 2 llits.
- Bany totalment equipat 
- Excel·lent servei a bord.


Pensió Completa: àpats de 4 plats, café i pastes en diferents moments de la navagació, concurs de cuina, plat típic de braó típic en Restaurant de Heidelberg, snack típic en Mercat de Frankfurt, còctel de benvinguda, sopar del capità, etc.


Totes les visites (excepte Heidelberg) es realitzen a peu des del vaixell que sempre atraca al costat del centre de cada població: no es perd temps en llargs desplaçaments i els clients poden baixar i pujar al seu antull durant l'atracament. Menys de 30 segons des de la seva cabina al carrer!

Complet programa: no hi ha visites opcionals (tot està inclòs)

Espectacular i complet itinerari:

Principals mercats nadalencs alemanys en dates de la seva autèntic apogeu. 
Algunes de les ciutats més belles d'Alemanya (Colònia, Rüdesheim, Coblença, Frankfurt, Magúncia o Heidelberg entre d'altres) 
Creuer comentat pel Rin dels Castells 
Música en viu al saló.


PROGRAMA:

Dia 8/12: BARCELONA-Frankfurt-MAGÚNCIA
Sortida en vol directe de Lufthansa des de la seva ciutat d'origen. Arribada del vol a Frankfurt, un guia de Catai els estarà esperant. Trasllat a la ciutat de Frankfurt i passeig guiat del nucli històric. Parada a la plaça de l'ajuntament. Snack en un de les típiques paradetes del mercat ambulant de la plaça (salsitxa i cervesa o refresc). Continuació amb autobús a Magúncia. A primera hora de la tarda arribada al creuer i check-in a bord. Berenar a bord. A la visita d'aquesta ciutat ens endinsarem en el seu casc antic on explicarem la seva gran història, tant des de l'època romana on seria capital de la Germania superior a la seva història medieval, que es referència en molts dels edificis que encara avui es poden apreciar com ara la catedral romànico-renana considerada una de les 3 perles del Rin. Tornada al vaixell. Còctel de benvinguda a bord. Sopar de Benvinguda. Música en Viu. Durant el sopar, salparem per a navegar durant la nit al nostre proper destí; Colònia. Allotjament a bord.

(continuació del programa a 'més informació')

CONDICIONS

Prereserva Beethoven (cabina en coberta inferior): 65€
Prereserva Mozart (cabina en coberta intermitja): 67€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 65€ o 67€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Programa:
Dia 9/12: COLÒNIA
Esmorzar de bufet a bord. Al matí, farem una passejada per Colònia coneguda com la Roma del nord, famosa per les seves esglésies romàniques però sobretot per la seva catedral gòtica, la qual és l'església principal de l'Arquidiócesis de Colònia i una de les catedrals més grans d'Europa. Després del passeig disposarem de temps lliure per gaudir del centre de la ciutat. Dinar a bord del nostre vaixell. A la tarda els explicarem sobre els principals mercats nadalencs de Colònia, perquè així puguin gaudir de cada un d'ells. Aquesta ciutat, la més espectacular i amb l'ambient més festiu, és el principal referent del Rin a la cultura dels mercats. Sopar a bord. Show de la tripulació. Música en viu. Allotjament a bord.

Dia 10/12: Coblença-RIN ROMÀNTIC-Rüdesheim
Esmorzar de bufet a bord. Al matí, visitarem la zona monumental de Coblença, confluència del Rin i el Mosela i una de les referències històriques del país. En aquesta confluència del riu es troben diversos monuments històrics com el monument a Guillem primer (de 37 metres d'altura), l'església de Sant Castor (on es va redactar el tractat de Verdun) i les restes d'un recinte de l'ordre Teutónica. Després d'aquest primer passeig, pujarem amb telefèric a una de les vistes més belles del Rin, al mirador situat a la muntanya de Ehrenbreitstein. Durant la tarda es relatarà per la megafonia del vaixell cada un dels castells que anem observant per aquest recorregut del "Rin Romàntic" on es troba la major concentració de castells del món. Es passarà la famosa roca de "La Loreley" on relatarem la llegenda d'aquesta famosa icona del Rin alhora que escoltem la melodia d'Heinrich Heine. Xerrada a la sala sobre la navegació fluvial. Dades tècniques del vaixell i el riu. Dinar a bord. El vaixell arriba a Rüdesheim. Cafè i pastes a la tarda a bord. Visita guiada de Rüdesheim, famosa per ser una de les poblacions més animades del país, gràcies al seu famós carrer "Drosselgasse". Antic destí preferit dels més romàntics, Rüdesheim és actualment un dels ports de creuer més importants del Rhin. El centre medieval de Rüdesheim i les seves muralles són el marc d'una ciutat bella i animada. Sopar del capità. Música en viu. Allotjament a bord.

Dia 11/12: HEIDELBERG-BARCELONA

Esmorzar de bufet a bord. Després d'esmorzar, agafarem l'autocar per apropar-nos a la població d'Heidelberg. Aquesta ciutat una de les ciutats més reconegudes del país; no va ser destruïda en la segona guerra mundial i és famosa pel seu castell semiderruït a la part alta de la muntanya, el seu centre històric de vianants i la seva llarga tradició universitària. Bressol de pensadors, filòsofs i poetes, realitzarem una visita panoràmica del castell i del nucli històric per després poder gaudir d'una mica de temps lliure. Heidelberg és una ciutat de savis. La seva universitat, la més antiga d'Alemanya i una de les més antigues del món (fundada el 1386 pel príncep elector Ruperto I del Palatinat), ha albergat les càtedres d'alguns dels principals filòsofs i científics del país, com Hegel, Habermas o Weber, entre d'altres. En arribar ens adonem que la ciutat flueix al llarg del riu Neckar, que en el seu moment va ser una veritable autopista que la unia amb les principals ciutats del Rhin. En un marge riu es troba el centre històric de la ciutat, dominat per les ruïnes romàntiques d'un castell, una zona de vianants que fa les delícies de qualsevol turista. Dinar en restaurant a base del famós braó i a la tarda agafarem el bus per dirigir-nos a l'aeroport. Vol de tornada. Arribada i fi del Viatge

Dates: 8, 9, 10 i 11 de desembre

Punts de Venda:
Prereserva Beethoven (cabina en coberta inferior): 65€
Prereserva Mozart (cabina en coberta intermitja): 67€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 65€ o 67€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088902
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació