fb
Llibres: Born to run, Llibres o cigarrets i Andrés Iniesta "La jugada de la meva vida"

Llibres: Born to run, Llibres o cigarrets i Andrés Iniesta "La jugada de la meva vida"

 
 
135 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

PACK LLIBRES

Els tres llibres disponibles són:

Born to Run, Bruce Springsteen

«Escriure sobre un mateix és un repte prou engrescador¿ però per a un projecte com aquest cal que l'escriptor faci una promesa: mostrar-se al lector sense embuts. En aquestes pàgines he intentat fer-ho.» Bruce Springsteen.

Tot va començar el 2009, en concloure l'actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l'agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l'imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l'Elvis Presley al programa televisiu d'Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d'una banda, la formació de la E Street Band i tot el que s'amaga darrere la cançó «Born To Run», el seu himne personal.

Llibres o cigarrets, George Orwell (Viena Edicions)

Aquest és un recull d'assajos periodístics en què George Orwell explora temes diversos a l'entorn del món del llibre, la cultura, les llibreries, la professió de crític i la llibertat de premsa. En l'article que obre el recull l'autor explica que un dia es va adreçar a un grup de treballadors d'una fàbrica per preguntar-los per què no s'interessaven més pels llibres (sobretot perquè llegir els podia fer menys vulnerables davant els seus patrons), i un dels obrers li va respondre que, si volguessin llegir llibres, haurien de prescindir dels cigarrets, perquè el sou no els arribaria per tot. Es tracta, doncs, d'una qüestió de prioritats que a Orwell li costa molt d'acceptar, perquè els llibres no són tan cars (i ho demostra fent un càlcul per determinar quants cigarrets suposen tots els llibres que té a casa seva). El recull aplega altres articles com ¿Records d'una llibreria", ¿Confessions d'un crític" o ¿La protecció de la literatura", en els quals Orwell demostra la seva extraordinària habilitat com a periodista, i es revela com una de les figures cabdals per entendre l'evolució (o la involució) que ha experimentat la societat durant el segle XX.

Andrés Iniesta, La jugada de la meva vida (Editorial Malpaso)

En el pròleg de La jugada de la meva vida, el mateix Andrés Iniesta explica a la perfecció quines són les seves intencions amb aquest llibre: «Si busques el meu nom a Google potser creguis que pots esbrinar tot allò que és essencial sobre mi, tu i milers de persones. Allà, al cap i a la fi, trobaràs un esbós de la meva vida instantàniament. Però no ho sabràs tot, ni molt menys. Hi ha fets que no han transcendit, episodis que m'agradaria contextualitzar, experiències que em cal posar en ordre¿ Més que una necessitat, és una il·lusió: veure la meva veritable historia reflectida en un llibre, en una biografia. Jo també penso que s'ha de tenir (com a mínim) un fill, plantar un arbre i escriure un llibre. Doncs bé, tinc dos fills meravellosos i el record de l'arbre del camp de Fuentealbilla on jugàvem al futbol m'ha acompanyat sempre. Ara arriba el llibre. El seu títol és La jugada de la meva vida.»

Andrés Iniesta començà a prendre notes sobre les seves reflexions i experiències el 12 de maig de 2012 i, sense fixar-se terminis, va seguir treballant fins que va buscar la col·laboració de dos excel·lents periodistes, Marcos López i Ramon Besa, perquè s'ocupessin d'articular tot el text, de donar-li forma i de convertir-lo en el reflex d'allò que Iniesta pretenia.

CONDICIONS

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Editorial: Malpaso i Viena

Punts de Venda: Truca al 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació