fb

Bruto, el poder o la virtud

Sala Fènix - Barcelona
 
 
61 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
BRUTO, El Poder o La Virtud, és un monòleg teatral inspirat en el drama històric JULI CÈSAR de William Shakespeare. Aquesta obra porta a escena la conjura i assassinat del dictador romà per part de Brut i alguns senadors. En aquesta versió, de tall poètic-existencialista, Marcela Terra ressalta el dilema emocional de Brut, que és cridat a triar entre l'amor filial cap a César i el seu deure polític i moral cap al poble, reivindicant la figura de Brut com a home cívic, conseqüent i democràtic, en contraposició a la figura de traïdor que li ha imposat erròniament la història.

Marcela Terra (Las Olas, Simone, La Espera), dramaturga i directora de la companyia Meridià 70ymedio Teatre s'uneix per primera vegada a Felipe Cabezas (L'Ultima Notte del Capitano, Inferno i Houdini, l'art de la fugida) destacat actor i dramaturg de Teatre Visual i director de la Sala Fènix de Barcelona, per portar a escena aquest projecte. El resultat és una obra tristament actual, poèticament acusadora i reivindicativa de les llibertats socials. En el seu discurs, Bruto posa el dit en la nafra apuntant a la injustícia, la indiferència popular davant la tirania i la corrupció en la societat per despertar al poble amb les seves paraules i intentar retornar-los la seva dignitat.

Tots dos estaran acompanyats per la suggeridora ambientació sonora de Orestes Gas (Incendis), l'evocador treball audiovisual de Cristina Ras Boluda, l'íntim disseny de llums de Mattia Russo, la producció d'Isabella Pintani i assistent de producció Texia Leiton. Per primera vegada a Barcelona, Felipe Cabezas deixarà la Comèdia de l'Art per reprendre el teatre de text.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació