fb

Concert TR3SC: Joan Miquel Oliver - Final de gira 'Pegasus'

Sala Luz de Gas - Barcelona
 
 
1142 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Divuit mesos i més de seixanta concerts després, Joan Miquel Oliver anuncia el darrer vol en directe del seu Pegasus en un Concert TR3SC molt especial. El tancament de la gira del seu tercer àlbum en solitari, el primer des de la dissolució d'Antònia Font, es celebrarà el proper 25 d'octubre a la sala Luz de Gas (Barcelona) organitzat pel Club T3SC i amb entrades a un preu exclusiu per als socis.

Immediatament després de l'edició d'un Pegasus que va ser nº 1 d'ITunes el mateix dia del llançament tot entrant al nº15 de la Lista Oficial de Ventas espanyola, l'artista mallorquí iniciava la seva gira de presentacions. Un tour que, de Primavera Sound a Cap Roig, va passar per les cites més emblemàtiques del calendari estival (Festival de Les Arts, Vida, Festival de Pollença) i, desprès de recalar a teatres de Catalunya, Mallorca i Madrid, va culminar a un clamorós sold-out a València i amb la designació, per part de la revista Rockdelux, com el segon millor directe estatal.

Al llarg de 2016, Joan Miquel Oliver no ha parat. A més de participar en festivals com el de Poesia del Mediterrània (Palma) o SinSal (Galicia), ha revisat la traducció al castellà de la seva primera novel·la, El misteri de l'amor, que aquesta tardor publicarà l'editorial sevillana Barrett, i ha escrit un bon grapar de noves cançons de cara a un poper disc. Ara però és moment de celebrar l'últim vol de Pegasus, la consagració d'una proposta artística tan intransferible com necessària.

Entrades disponibles per a no socis aquí.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades disponibles per a no socis AQUI

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Lluisa
Lluisa
27 de d'octubre del 2016 a les 23:49h
Concert Joan Miquel Oliver a Luz de Gas

Confeso que no el coneixía, i m'ha agradat molt, m'ha sorprès. Molt guai.

Cristina
Cristina
26 de d'octubre del 2016 a les 23:14h
Original

No el coneixia gaire i m'ha agradat molt.

Carles
Carles
26 de d'octubre del 2016 a les 15:43h
Molt bon concert

Com sempre , en Joan Miquel mostrant els seus seny i rauxa, la seva maestria alhora de compondre i ahir més que mai amb una complicitat màxima amb el públic!!!

Ignasi
Ignasi
26 de d'octubre del 2016 a les 13:09h
Concert Joan Miquel Oliver

Sensacional com sempre en Joan Miquel dalt de l'escenari! 

I amb un bis improvisat de l"a mujer que mordió un piano" a petició del públic.

Raul
Raul
26 de d'octubre del 2016 a les 13:08h
bon concert

Bon concert!

Tot i així, sent l'últim de la gira m'esperava alguna sorpresa, alguna col·laboració especial, però no. El concert va estar molt bé, com sempre, però això un concert més.

Llàstma!