fb

Hiscat: Déus i monstres a la Barcelona de l'Olimp

Arc de Triomf - Barcelona
 
 
85 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Deixa't fascinar pels déus i monstres mitològics esculpits a Barcelona. Tot passejant pel que van ser els punts de la ciutat del segle XIX, aprendràs a distingir-los i descobriràs molts dels seus secrets, quant els devem en aspectes tan importants de la nostra cultura com la nostra llengua i, també, fins a quin punt són presents en la nostra vida quotidiana.

Oferim una ruta mitològica àgil, atractiva, curiosa i amb un escenari excepcional que ajudarà el públic a conèixer amb profunditat les diverses divinitats i éssers fabulosos que anirà trobant al llarg del recorregut, juntament amb les històries més morboses que, per diverses raons, són desconegudes pel gran públic. Tot plegat ho farem sense oblidar els artistes que es van encarregar d'esculpir els déus i monstres dins del context de l'Exposició Universal, celebrada a Barcelona l'any 1888.

Dracs, grius, aus fènixs i tota mena d'éssers fantàstics, atentament vigilats pels immortals déus de Grècia i Roma, junt amb anècdotes picants de tota mena i per a tots els gustos, et conduiran cap a l'Olimp de la capital catalana.

Totes les nostres rutes les faràs acompanyat d'historiadors i filòlegs especialitzats en mitologia grecoromana que, amb el màxim rigor acadèmic, t'introduiran en els misteris més ocults de les escultures i monuments de Barcelona.
CONDICIONS

Entrades limitades
Punt de trobada: sota l'Arc de Triomf de Barcelona, en la confluència entre el Passeig de Sant Joan i el Passeig de Lluís Companys, a 3 minuts de la parada de metro Arc de Triomf de la línia 1 (roja).

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Consulta el calendari

Horari: Consulta les sessions

Punts de Venda: Compra les teves entrades a la web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació