3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El carreró de les bruixes

El carreró de les bruixes

  • Jove Teatre Regina - Barcelona
10,8€
9,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s'han instal·lat al "El Carreró de les Bruixes" de Cervera. A cada casa n'hi viu més d'una i totes i cadascuna d'elles té una història per explicar-nos.

La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves de Bruixa Professional per poder-s'hi quedar, però té la mala sort d'arribar just el Gran Dia! I per postres, a diferència de les altres, ella canta òpera. Com s'ho farà?

L'ESPECTACLE
El carreró de les bruixes
és un espectacle musical a partir de llegendes de la nostra cultura popular, per fer-les arribar d'una manera lúdica i divertida, que barreja el teatre de text amb l'òpera i altres estils musicals.

Les peces operístiques han estat especialment composades per en Paco Viciana, que té una llarga trajectòria com a compositor contemporani. Però també es toquen altres estils musicals amb la col·laboració dels músics Carles Cors i Faló Garcia, provinents del món del pop/rock i de l'animació infantil. Això fa que l'espectacle tingui un aire fresc i molt viu.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:

Dramatúrgia: Meritxell Yanes i Toni Albà | Música original: Faló Garcia Carles Cors Paco Viciana i Salvador Garcia | Direcció: Toni Albà.

Recomanat a partir de 4 anys.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

ADREÇA

C. Sèneca, 22
08006 - Barcelona

Jove Teatre Regina
C. Sèneca, 22, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX