fb
El carreró de les bruixes

El carreró de les bruixes

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s'han instal·lat al "El Carreró de les Bruixes" de Cervera. A cada casa n'hi viu més d'una i totes i cadascuna d'elles té una història per explicar-nos.

La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves de Bruixa Professional per poder-s'hi quedar, però té la mala sort d'arribar just el Gran Dia! I per postres, a diferència de les altres, ella canta òpera. Com s'ho farà?

L'ESPECTACLE
El carreró de les bruixes
és un espectacle musical a partir de llegendes de la nostra cultura popular, per fer-les arribar d'una manera lúdica i divertida, que barreja el teatre de text amb l'òpera i altres estils musicals.

Les peces operístiques han estat especialment composades per en Paco Viciana, que té una llarga trajectòria com a compositor contemporani. Però també es toquen altres estils musicals amb la col·laboració dels músics Carles Cors i Faló Garcia, provinents del món del pop/rock i de l'animació infantil. Això fa que l'espectacle tingui un aire fresc i molt viu.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Dramatúrgia: Meritxell Yanes i Toni Albà | Música original: Faló Garcia Carles Cors Paco Viciana i Salvador Garcia | Direcció: Toni Albà.

Recomanat a partir de 4 anys.Presentació: Familiar

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació