3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Canta'm un conte (Tres minimusicals)

Canta'm un conte (Tres minimusicals)

  • Jove Teatre Regina - Barcelona
10,8€
9,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ens trobem davant d'una obra molt especial. Cada una de les tres peces, dels tres contes, és com un petit musical que explica unes històries fantàstiques a través del cant, els instruments musicals més variats i els sons més singulars. Sentirem una música totalment original i composada especialment per a l'espectacle.

Hem triat per a l'ocasió tres contes que han captivat es infants de totes les generacions: El Patufet, Les set cabretes i el llop i La rateta que escombrava l'escaleta.

L'ESPECTACLE
Ens hem proveït d'un bon grapat d' instruments per dur a terme aquest viatge, entre els quals hi ha un piano, un acordió, un ukelele, una guitarra, una flauta i altres petits instruments que emeten uns sons característics. Però el més important de tots, i el que ens farà viure els contes com si fóssim a dins, és la veu cantada, que anirà des de les dolces i tendres notes agudes de la Rateta que escombrava l'escaleta fins a les fosques i malvades notes greus del Llop. Tot això barrejat amb diferents estils musicals ,que van des d'una ària d'opereta fins a un tango o una rondalla popular.

A partir de 3 anys

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Idea original : Xuel Díaz | Dramatúrgia i composició musical: David Anguera | Direcció: Juanjo Marín | Intèrprets: Xuel Díaz i David Anguera.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Sèneca, 22
08006 - Barcelona

Jove Teatre Regina
C. Sèneca, 22, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX