fb

Sota teràpia

Teatre Borràs - Barcelona Ciutat
 
 
434 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Una comèdia brillant que no dóna treva!! En una nit de divendres tres parelles són convidades a participar d'una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d'experiències personals, desitjos, somnis i frustracions. Aparentment res es massa extraordinari, però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

Poc a poc una maquinària impensada s'engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat. Un desenfrenament difícil de detenir quan s'engega. En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran aleshores impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult. I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l¿ordenament de comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen.. I així sortirà a la llum una altra veritat.

CONDICIONS

Entrades a 16€: per funcions de dimecres i dijous
Entrades a 18€: per funcions de divendres, dissabtes i diumenge

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Direcció: Daniel Veronese

Actors:
Francesc Ferrer
Marina Gatell
Cristina Plazas
Miquel Sitjar
Andrés Herrera
Meritxell HuertasPresentació: Exclusiu

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l¿espectacle

RECOMANACIONS
Joan
Joan
24 de d'octubre del 2016 a les 14:11h
Una comèdia que reflecteix la crua realitat

Una bona obra, divertida en la qual rius una estona però que amaga una crua realitat actual. Interpretació bona dels actors i posada en escena bé. Potser en algun moment massa estona d'esquena al públic però en general molt b.