fb
Vida Festival

Vida Festival

Masia D'En Cabanyes - Vilanova I La Geltrú
 
 
217 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Del 29 de Juny al 2 de juliol arriba la quarta edició del VIDA!

El Vida Festival està enmig d'uns entorns immillorables, durant el matí a La Daurada Beach Club i a partir de la tarda i fins la nit, a La Masia d'en Cabanyes. El VIDA vol donar aire a la nova cultura de l'oci, prioritzant per davant de tot el benestar del públic, fugint de les masses i garantint excel·lència en els serveis.

Aquest nou concepte de festival pretén fer encabir en un sol esdeveniment diferents disciplines artístiques al voltant de la música. Grans noms nacionals i internacionals configuraran una línia artística diferenciada i adaptada a l'entorn. El Vida, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, no vol ser únicament sinònim de credibilitat artística sinó que també vol fer bandera de valors com el respecte a les persones, al medi ambient i a l'economia local.

El cartell d'enguany promet: Real Estate, La Casa Azul...
CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Festivals

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació