3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Trio Ludwig - Festival Internacional de Música de Cadaqués

Trio Ludwig - Festival Internacional de Música de Cadaqués

  • Església de Santa Maria - Cadaqués
15€
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

De recent creació -la seva primera actuació va ser a Barcelona el març del 2009-, el Trio Ludwig és considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l'actualitat. Està format per els germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i la pianista Hyo-Sun Lim, guanyadora de nombrosos concursos internacionals entre els quals destaca el "Reina Elisabeth" de Brussel.les, i amb llarga experiència en mu¿sica de cambra, havent col.laborat entre d'altres amb artistes com Hylary Hahn o Mischa Maisky.

El Trio ha rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, György Kurtág, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffmann, Leonid Margarius, i dels membres del Quartet Alban Berg per a les cordes. El Trio té com a vocació principal aprofondir en l'obra de Beethoven, combinant la mateixa amb altres compositors que hi van influir o van ser influenciats. Ha gravat un primer CD amb els trios op.1nr.1 i op.97 "arxiduc" de Beethoven i posteriorment el triple concert amb la Simfònica de la Corunya, dirigida per Victor Pablo Pérez, producció per la qual va rebre la "e" que la revista Scherzo otorga cada mes als discs considerats excepcionals.

El Trio ha actuat a nombroses sales i festivals tant a Europa com a Àsia, entre els quals destaquen el festival internacional d'Orlando (Holanda), festival de Panticosa, Pórtico de Zamora, Palau de la Música Catalana, Teatre Principal de Sabadell i la sala LG de Seul (Corea) a més d'aparèixer com a solistes amb el triple concert de Beethoven amb a Simfònica de Tenerife, l'Orquestra del Vallès i la Simfònica d'Euskadi dins el festival de la quincena de San Sebastián.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ADREÇA

Carrer Portal de Mont, 1
17488 - Cadaqués

Església de Santa Maria
Carrer Portal de Mont, 1, 17488 Cadaqués

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902 33 90 33

Cada Regal Club inclou 2 entrades pel concert.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX