fb

Antonia San Juan - Mi lucha

BARTS - Barcelona
 
 
481 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Antonia San Juan, és un dels baluards de la llibertat d'expressió escènica i continua el seu periple pels escenaris del país després dels seus últims èxits en cinema, televisió i teatre.

A la seva última aposta escènica Mi lucha, de la qual a més és directora, reuneix textos de l'escriptor i guionista canari Félix Sabroso, del periodista i guionista Enrique Gallego i de la pròpia Antonia San Juan.

Mi lucha és el tercer monòleg després de Otras mujeres i Las que faltaban en el què el públic s'involucra des del primer instant amb el personatge identificant situacions a les quals tots i totes podem enfrontar-nos en un moment o un altre de la nostra vida: la solitud, l'amor, la malaltia o la mort.

Antonia San Juan és una camaleó escènica que pot arrossegar-nos des de la més mordaç de les riallades fins a les profunditats de la malenconia. La complicitat que aconsegueix amb qui assisteix als seus espectacles fan que l'actriu gaudeixi de l'admiració d'un públic fidel que segueix la carrera de l'artista gaudint de cadascun dels treballs amb els quals, cada vegada més, aconsegueix captivar-nos.

Mi lucha és un nou repte al que s'enfronta l'actriu canària en el què interpreta el paper de la seva pròpia germana bessona, algú que no la suporta i a qui li té una enveja que la corroeix. Com a novetat, introdueix elements audiovisuals i cançons que ella mateixa interpretarà. Una "mirada realista" d'una societat en la qual persisteix el "maltractament de gènere, l'homofòbia i la xenofòbia".

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Promoció vàlida per totes les localitats menys amfiteatre que tenen un cost sense descompte de 15€

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Exclusiu

RECOMANACIONS
Giselle
Giselle
27 de de febrer del 2017 a les 13:13h
Función cancelada

Lamentablemente, la función del 26 de febrero fue cancelada y me quedé con muchísimas ganas de ver a Antonia San Juan. Estoy esperando que hagan efectiva la devolución de las entradas, no sé si la hacéis vosotros o la Sala Barts. Gracias.

Luis Miguel
Luis Miguel
15 de de febrer del 2017 a les 00:29h
SUBLIME

Sublime, esencial, fundamental...Todas las Antonias que hay en Antonia y encima por fin"... más auténtica que nunca". IM...PRES...CIN...DI..BLE...Luismi Sor

Alba
Alba
10 de de febrer del 2017 a les 15:08h
ESPLÈNDIDA ANTONIA SAN JUAN

Soprenent espectacle el Antonia San Juan a la Barts. San Juan, que personalment no l'havia vist mai actuar en directe, brilla amb llum pròpia a "Mi lucha", un monòleg sàtir, de crítica àcida i a la vegada sentimental, que et fa riure bojament però també fer-te estremir. Textos profunds plens de diferents registres i personatjes, molts d'ells tabú de la societat actual que et fan reflexionar i dels que poca gent parla i dels que ella, sense pèls a la llengua, en parla de manera despreocupada i sincera.

Per als amants de Antonia San Juan dir-los que és un espectacle en el qual gaudiran d'ella actuant d'una manera completament autèntica, i per als que només la coneixen com a "Estela Reynolds" la recomano més ferventment, ja que podran descobrir a l'actriu darrere del personatge. I per al que no els hi agrada també la recomano perquè quedaran sorpresos. 

Christian
Christian
9 de de febrer del 2017 a les 13:40h
Antonia San Juan desatada.

Antonia San Juan se marca en "Mi Lucha" un espectáculo de humor negro, polítiicamente incorrecto y con bastante mala leche muy disfrutable y entretenido. Interpretando diferentes personajes y pasando de lo trágico a lo cómico, de lo bruto y chabacano a lo poético, del humor al drama...Antonia demuestra su versátilidad, su conexión con el público y sus muchas tablas. Si eres fan de la actriz lo disfrutarás pero si no lo eres, también. Para pasar un buen rato es una cita imprescindible.

Neus
Neus
26 de de setembre del 2016 a les 19:46h
Sense pels a la llengua

Segurament molts sabeu de qui parlo si us anomeno a l’Estela Reynolds de la sèrie “La que se avecina” o a l’Agrado de la pel·lícula “Todo sobre mi madre” de Pedro Almodóvar, dos personatges molt reconeguts , interpretats per l’Antonia San Juan.

“Mi lucha” és el tercer unipersonal després de “Otras mujeres” i “Las que faltaban” ; la seva última aposta escènica, la qual a més de dirigir, n’ha escrit els textos juntament amb l’escriptor i guionista canari Félix Sabroso i el periodista i guionista Enrique Gallego.

A “Mi lucha” l’Antonia San Juan és capaç de representar a més d’una dotzena de personatges, tots ells molt diferents entre sí. Personatges en els que s’hi fica dins, els sent i transmet amb gran intensitat. Personatges que de vegades en fan riure i altres vegades llàstima. Personatges inventats, però que els podem identificar en situacions a les que tots ens podem enfrontar en algun moment de la nostra vida: la solitud, l’amor, el desamor, la malaltia, el dolor, la mort, l’abandó, el menyspreu,….

“Mi lucha” arrenca amb una declaració d’intencions a aquells als que no va dirigit el seu espectacle: “No actuo para: el que no ha leido nunca un libro, ni para la mujer que no trabaja y pretende ser una mantenida, ni para los que maltratan y pegan a las mujeres, ni para las que se dejan pegar, ni para el ejército, ni para el estado,….” ´

Tot seguit ens interpreta el famós monòleg que fa l’Agrado en la pel·lícula “Todo sobre mi madre” , per acabar amb aquella frase tan coneguda : “Porque una es más auténtica, cuanto más se parece a lo que ha soñado de sí misma”

Com a novetat , introdueix en aquest espectacle elements audiovisuals, cançons que ella mateixa interpreta en forma de cuplet i alguns poemes que parlen sobre l’amor i el desamor, que em van posar la pell de gallina.

Per cert, si hi aneu, podreu conèixer la seva germana bessona, un personatge molt diferent a ella, que vol tenir el seu minut de gloria.

“Mi lucha” és una mirada realista de la societat en la que encara malauradament vivim des de fa moltes dècades. Una societat en la que segueixen havent casos de maltractament de gènere, homofòbia, xenofòbia, abús de poder,…

“Mi lucha” és una mirada crítica a la premsa del cor, a la família, les tradicions, l’immobilisme social i a la doble moral de la religió, “la que predica i no practica, i la que practica i no predica” ( Bertrand Russell).

“Mi lucha” és un crit de revel·lia i menyspreu sobre tots aquells temes que la societat actual encara no ha resol.

Es un crit a llibertat individual. La llibertat de ser cadascú qui vulgui ser, sense els prejudicis d’una societat enquistada en el passat.