fb

Give me a reason to live

Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La coreògrafa i ballarina escocesa Claire Cunningham explora la seva discapacitat motriu en un solo inspirat en el pintor holandès El Bosch. Dansa sense límits.

Endinsant-se en l'obra del pintor medieval Hieronymous Bosch, Claire Cunningham presenta una peça cruament bella sobre la transcendència i la lluita, una indagació a través de la religió, l'art religiós i el judici de les ànimes i cossos. Posant a prova el cos i la fe, Give me a reason to live ressegueix la imatgeria de les persones amb discapacitat en les pintures apocalíptiques d'El Bosch, per tal de qüestionar les nostres perspectives actuals sobre l'alteritat i la diferència. Give me a reason to live ens convida a considerar la nostra pròpia empatia, simpatia o indiferència, en una obra d'una generositat i immediatesa brutal.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

coreografia i intèrpret Claire Cunningham

il·luminació Karsten Tinapp / so Zoe Irvine / músiques addicionals Nesciens Mater de Jean Mouton i Den Tod de J. S. Bach / vestuari Shanti Freed producció executiva Karsten Tinapp / assessorament Kristin De Groot (Bosch Project) i Janice Parker (Escòcia)

producció Claire Cunningham

amb el suport de la Bosch 500 Foundation la Dance Umbrella el Comune di Bassano del Grappa La Briqueterie el D.ID Dance Identity el Festival CEMENT (NL) els Dansateliers Rotterdam The Work Room (Glasgow) i la Dance House (Glasgow)Horari Taquilles:
Feiners de 18 a 21 h. Dissabtes, diumenges i festius, de 16 a 18 h. Els dies de preu reduït no s'aplica descompte

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació