fb

L'avar - Teatre Joventut

Teatre Joventut - L'hospitalet De Llobregat
 
 
81 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Vidu i terriblement avar, Harpagó vol casar la seva filla Elisa amb Anselm, vell i ric, disposat a prendre-la sense dot, però Elisa vol casar-se amb Valeri, que ha aconseguit entrar a la casa d'Harpagó contractat com a intendent. Al mateix temps, Harpagó i el seu fill, Cleante, rivalitzen per l'amor de Mariana. Per ajudar el seu amo, el criat de Cleante, l'Escletxa, roba l'or d'Harpagó. Acusat en fals, Valeri revela el seu amor per Elisa. Aquest tradicional recurs de la confessió acaba desfent el nus de tota la intriga: Anselm descobreix que Mariana i Valeri són els fills que creia perduts en un naufragi. Al final, ambdues parelles de joves podran casar-se i Harpagó quedarà satisfet de recuperar el seu preuat or.

En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l'humor: el personatge còmic d'Harpagó (el còmic de la situació) i, per descomptat, la comicitat de les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l'autor coneixia molt bé. A més de triomfar, l'amor i la joventut se'n riuen de l'autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos.

CONDICIONS

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte


1) Clica sobre Comprar entrades
2) Selecciona el número d'entrades a Compra anticipada
3) Selecciona a la part dreta --> Tens un descompte? i clica sobre descompte tr3sc
4) Introdueix password (codi de seguretat) i nom d'usuari (número de soci)
5) Finalitza el procés de compra

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

AUTOR: Molière

DIRECCIÓ: Josep Maria Mestres

ADAPTACIÓ: Sergi Belbel

ACTORS: Joan Pera Manu Fullola Júlia Barceló Ricard Farré Josep Minguell Elena Tarrats Anna Barrachina Manel Dueso Òscar Castellví i Xavi FrancésRECOMANACIONS
lanicolass
lanicolass
19 de de juliol del 2016 a les 08:15h
L'avar

Una obra per descobrir que Joan Pera és un gran actor, més enllà dels seus personatges més coneguts. Un actor amb molt d'ofici i molta poesia. I la resta del repartiment està esplèndid... fixeu-vos en Ricard Farré!

http://espectaculosbcn.com/critica-lavar/