fb

Curs d'expert en DO's, vins especials i el seu servei

UB Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Aquest curs que abarca geografia vinícola nacional (estatal i insular), productes i vins especials i tecnologia de servei, permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.

En la temàtica d'aquest curs s'adquireixen els coneixements necessaris sobre conceptes per a la correcta elaboració d'un carta de vins i altres productes, perfeccionant els coneixements de maridatge i la seva tècnica de servei.

Per tant, l'objectiu d'aquest curs és que l'alumnat incorpori, consolidi o actualitzi coneixements propis del perfil professional d'un Sommelier o bé d'àmbits afins al sector del vi: enoturisme, logística i distribució de begudes, periodisme enològic, etc.

 

Codi promocional: DTOTR3SC2016

CONDICIONS

Matricula't a la web de l'escola amb el següent codi promocional: DTOTR3SC2016

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació