3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Simply Red - Festival Castell Peralada 2016
Simply Red - Festival Castell Peralada 2016

Simply Red - Festival Castell Peralada 2016

  • Auditori Parc del Castell de Peralada - Peralada
Des de 175€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Trenta anys després d'introduir tota una generació al soul a través de la seva incontenible i irresistible interpretació del tema - homenatge al clàssic dels Valentine Brothers, Money's Too Tight To Mention, Simply Red ha tornat als escenaris amb una Gira Mundial i un flamant nou àlbum titulat `Big Love'.

Aquesta banda britànica de soul, rhythm and blues i pop, amb petites influències del reggae i el rock en algun dels seus temes, ha triomfat fent que la seva música soni simplement com a Simply Red. Considerada i consagrada com el grup blanc de soul més important d'Anglaterra, han venut més de 60 milions de discs i de les seves cançons n'han sortit 31 números u en les llistes d'èxits del Regne Unit. Segons Hucknall, part d'aquest èxit el deuen a la seva obsessió per la melodia que ha heretat del seu amor als Beatles. El resultat: melodies simples però refinades que han sobreviscut al pas dels anys. I és que aquesta banda ha estat capaç de no deixar-se influenciar per tendències o moviments, sinó que han sabut dotar la seva música amb atemporalitat.

A Peralada, la formació britànica liderada per Mick Hucknall, serà l'encarregada d'abaixar el teló de la 30èna edició del Festival Castell de Peralada, amb un concert on no hi faltaran els seus grans èxits esdevinguts clàssics al llarg dels anys com Holding back the years, Ev'ry Time We Say Goodbay, If You Dont't Know Me By Now de Harold Melvin & The Blue Note, For Your Babies, Star, Your Mirror, Fairground, Angel, The Right Thing o The Air That i Breathe de The Hollies, entre molts d'altres. Una única actuació a Catalunya on Simply Red i el Festival celebraran junts els seus respectius 30 anys, i és que segons afirma el mateix Hucknall 'M'agraden els aniversaris. I aquest n'és un d'important. 30 anys! És increïble. Un gran fet a celebrar.' Simply Red arriba a Peralada per ser simplement Simply Red.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

Carrer del Castell, s/n 17491
17491 - Peralada

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% fins a exhaurir existencies

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX