fb

El coratge de matar

Teatre Nacional de Catalunya - Barcelona
 
 
157 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Amb una forta empremta autobiogràfica, els textos del suec Lars Norén, una de les veus més importants del teatre europeu contemporani, s'endinsen pels terrenys més recòndits de les relacions humanes en la nostra societat. En aquesta ocasió, la relació d'un pare amb el seu fill i la presència de la parella del jove els abocarà a la violència més implacable.

COL·LOQUI EL 14/10/16 DESPRÉS DE LA FUNCIÓ

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Direcció: Magda Puyo

Amb: Nao Albet Manel Barceló María Rodríguez

Traducció: Joan Casas Carolina Moreno

Producció: Teatre Nacional de CatalunyaHorari Taquilles:
De dimarts a dissabte, de 15 a 21 h. Diumenges, de 15 a 18 h. La venda anticipada es farà fins a una hora abans de començar la representació. Els dies de preu reduït no s'aplica el descompte

RECOMANACIONS
Josep
Josep
10 de d'octubre del 2016 a les 16:49h
Dura molt dura.

Avui al TNC he estat veient aquesta obra del dramaturg suec Lars Norén. Ens parla d'un pare enganxat a la beguda, el seu fill amb les facultats mentals minvades i que des de la mort de la mare, no suporta al seu pare i en conseqüència a ell mateix ja que si veu reflectit i una amiga del fill, cantant en un club nocturn que desperta els instints sexuals del pare i com es diu, "fins aquí puc llegir", no vull desvetllar més. Dura, pertorbadora i colpidora on l'odi i la violència afloren constantment. Magnífica i espectacular tant l'escenografia com la il·luminació i la música. Hi ha hagut escenes del dialog del pare i el fill que m'han resultat una mica lentes i repetitives però que a mesura que avança l'obra va agafant el seu ritme. Fantàstica la interpretació de Manel Barceló i molt correcta Maria Rodríguez. Nao Albet no dic que no m'hagi agradat però en diverses ocasions m'ha resultat sobreactuat. Totalment recomanable.