3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Roberto Bolle & Friends - Festival Castell de PERALADA 2016
Roberto Bolle & Friends - Festival Castell de PERALADA 2016

Roberto Bolle & Friends - Festival Castell de PERALADA 2016

  • Auditori Parc del Castell de Peralada - Peralada
45€ - 130€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Roberto Bolle és uns dels grans noms de la dansa clàssica actual. Ètoile de La Scala de Milà i Ballarí Principal de l'American Ballet Theatre, al llarg de la seva carrera, Bolle ha ballat en els millors escenaris i amb les més prestigioses companyies d'arreu com el Royal Ballet, American Ballet Theatre, Teatro de la Scala, Teatre Mariinski, l'Ópera Nacional de París, el Bolshoi Ballet, entre d'altres.

Des de 2008 recull grans elogis de públic i crítica amb l'exitosa Gala Roberto Bolle & Friends. De Gira pels més prestigiosos teatres d'arreu, presenta en cada una de les seves representacions un espectacle preparat amb molta cura i exigència acompanyat pels ballarins més talentosos i consolidats en els darrers anys d'Amèrica i d'Europa. Un espectacle que reuneix diferents ballarins procedents dels millors ballets com La Scala de Milà, Zurich Ballet, Ducth National Ballet d'Amsterdam i Semperoper Ballet de Dresden.

Una oportunitat única per admirar en una mateixa vetllada, en un mateix escenari les grans estrelles del ballet clàssic actual, en un desafiament amistós de tècniques, estils i escoles. Per als nouvinguts a la dansa, aquesta gala esdevé una fantàstica oportunitat per descobrir el millor i més famós del repertori des del S.XIX al S.XXI, interpretada pels millors ballarins del moment, així com una oportunitat per acostar-se amb facilitat al món virtuós del ballet.

La Gala, que es podrà veure per primera vegada a Espanya, és una cita ineludible pels grans amants de la dansa clàssica.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Carrer del Castell, s/n 17491
17491 - Peralada

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Promoció del 10% fins a exhaurir existencies

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX