fb

Sopars amb estrelles a l'Observatori Fabra

Observatori Fabra - Barcelona
Espais  /  Altres
 
 
482 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Durant els mesos d'estiu, l'Observatori Fabra posa en marxa els "Sopars amb Estrelles". Aquesta iniciativa converteix el recinte en l'escenari d'una singular proposta que combina l'activitat gastronòmica amb la científica i que forma part del programa de divulgació científica de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB)

Els "Sopars amb Estrelles" són més que una nit gastronòmica. La vetllada ofereix ciència, astronomia i gastronomia en un dels miradors més excepcionals de la ciutat i en un dels espais més emblemàtics del paisatge científic i cultural de Barcelona.

Després d'un bon sopar, els participants tenen l'oportunitat d'escoltar conferències sobre astronomia a càrrec del divulgador científic de l'Observatori o bé de científics de renom internacional parlant de les recents investigacions sobre l'Univers, sostenibilitat, medi ambient i energies renovables. L'activitat acaba amb una visita al museu de l'Observatori i una observació astronòmica a través d'un dels telescopis més antics i grans d'Europa

En aquest mirador excepcional de la ciutat de Barcelona, els participants són rebuts amb una copa de benvinguda per accedir a la terrassa de l'Observatori i gaudir de la vista màgica sobre la ciutat.

A continuació, es serveix el sopar preparat pel xef de Laie, David Agut, amb un menú d'inspiració astronòmica amb opcions per a infants i persones vegetarianes, amb al·lèrgies o intoleràncies. Després del sopar, cada nit s'imparteix una conferència de divulgació científica d'uns 20 minuts que normalment ofereix el divulgador científic de l'Observatori Fabra, Antonio Bernal.

Enguany el programa dels ponents convidats gira al voltant de dos grans temes: tot un univers per conèixer, on científics de renom ens obriran finestres a conceptes i llocs desconeguts, i un altre a la sostenibilitat, medi ambient i energies renovables. Tot un col·lectiu de científics dedicats a estudiar la contaminació acústica, lumínica, els residus, i com ¿a través de la ciència- podem millorar en aspectes mediambientals. Les ciutats del futur seran el resultat de tots els estudis dedicats a la sostenibilitat. Fora d'aquests dos grups, s'inclouran altres conferències sobre temes d'interès científic divers i astronòmic.

Per a més informació: Observatori Fabra

CONDICIONS

Entrades limitades

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Programa:

Menús 2016:

Menu Observatori 71€ (IVA inclós) - PREU TR3SC: 67,45€

Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips de vegetals

Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics

Primer plat
Les delícies d'Anfítrite
Lluç amb gelea de tomàquet, puré d'espàrrecs i verdures de l'hort

Segon plat
Artemisa, fauna i flora
Filet ibèric, a baixa cocció, amb parmentier cremós i mini verdures

Postres
El descobriment de Kepler
Esfera de xocolata i fruita de la passió amb pols d'or, planeta i asteroide de xocolata

Celler
Vi Blanc, Tararí, DO Conca de Barberà, Varietat: Macabeu i Chardonnay
Vi Negre, Xenius, DO Penedès, Varietat: Ull de llebre
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè

Menu de les Estrelles 98,50€ (IVA inclós) PREU TR3SC: 93,57€

Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips de vegetals

Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Gotet de tomàquet pesto i marisc
Liquat de fruita fresca
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics

Primer plat
Les delícies d'Anfítrite
Lluç amb gelea de tomàquet, puré d'espàrrecs i verdures de l'hort

Segon plat
Artemisa, fauna i flora
Filet de vedella amb pa d'espècies i salsa de fruits vermells

Postres
El descobriment de Kepler
Esfera de xocolata i fruita de la passió amb pols d'or, planeta i asteroide de xocolata

Celler
Celler Vi Blanc, Tararí, DO Conca de Barberà, Varietat: Macabeu i Chardonnay
Vi Negre, Xenius, DO Penedès, Varietat: Ull de llebre
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè


Menu Gourmet 119€ (IVA inclós) PREU TR3SC: 113,05€ 

Entrant
Copa de cava de benvinguda amb xips vegetals

Aperitius
Delicies de la Via Lactea
Quallada de formatge fresc amb fruits vermells i melmelada de carabassa
Llauneta de musclos amb citrics

Primer plat
Neptu al Oceà Pacific
Llamàntol amb amanida de brots i vinagreta de cítrics

Segon plat
Europa i Ceres van al bosc
Filet de vedella amb pa d'espècies i salsa de fruits vermells

Postres
Mousse de mango i xocolata amb coulis de gerds, estrelles i planetes de xocolata

Celler
Vi Blanc Castell del Remei Oda, D. O. Costers del Segre
Vi Negre Vall Major, D. O. Terra Alta
Cava brut nature Alday
Aigua i cafè



Dates: Consulta el calendari

Horari: A les 20:30h

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació