3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Hiscat: Ruta Cervantes i Barcelona. Mites i realitats

Hiscat: Ruta Cervantes i Barcelona. Mites i realitats

  • Consulta les sessions
  • Av. Portal de l'Àngel amb C/Cucurulla - Barcelona
16€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En el IV centenari de la seva mort, vine a conèixer la Barcelona d'inicis de segle XVII que fascinà Miguel de Cervantes, l'esplendorosa ciutat mediterrània que l'enamorà i que immortalitzà en la segona part d'una de les millors joies de la literatura universal: el 'Don Quixot de la Mancha'.

Oferim una ruta cervantina diferent de la resta, ja que no només mostrarem l'especial relació literària del cèlebre autor amb el Principat de Catalunya i la seva capital, present en diverses de les seves obres, sinó que també resseguirem la seva relació històrica al passejar pels mateixos i inspiradors carrers que freqüentà Cervantes ara fa quatre-cents anys.

Intrèpids bandolers catalans, èpiques justes cavalleresques, despietats pirates barbarescs, espectaculars carnavals barrocs, colossals batalles navals, així com las peripècies i misteris de la biografia de l'insigne escriptor, t'esperen en aquesta experiència que no et pots perdre, pel fet que t'oferirà claus històrico-literàries que enriquiran les teves lectures de l'obra cervantina.

Totes les nostres rutes les faràs acompanyat d'historiadors i/o filòlegs especialitzats en literatura que, amb el màxim rigor acadèmic, t'introduiran en els misteris més ocults dels edificis i carrers de Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Rutes

ENTRADES

Reserva les teves entrades a la web TR3SC

ADREÇA

Av. Portal de l'Àngel amb C/Cucurulla
08002 - Barcelona

Av. Portal de l'Àngel amb C/Cucurulla
Av. Portal de l'Àngel amb C/Cucurulla, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades
Punt de trobada: Avinguda del Portal de l'Àngel amb el carrer Cucurulla, davant de la font de Santa Anna, a 3 minuts de la parada de metro Plaça Catalunya de les línies 3 (verda) i 1 (roja).

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX