fb
Caiguts del cel

Caiguts del cel

Gran Teatre de la Passió de Cervera - Cervera
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

Caiguts del cel és una comèdia que fa plorar de riure i, és al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d'un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Neus
Neus
29 de d'abril del 2016 a les 15:10h
Una gran decepció

Penso que és la primera vegada que la meva valoració és tan baixa, però vist el que vaig veure no tinc cap més opció.

Em sap greu però l’he trobat avorrida, lenta i llarga. És cert que té moments puntualment graciosos, però en el seu conjunt no m’ha convençut gens.

 La millor interpretació la de l’ Anna Barrachina, la resta exagerada i poc creïble.

Exagerada en crits, cares de sorpresa i acudits poc afortunats.

Encara em faig creus del que he vist fer aquesta nit a l’Emma Vilarasau i en Carles Martínez, dos actorassos , que ens han deixat tantes vegades impactats davant d’interpretacions magnífiques, i papers d’un gran nivell interpretatiu, com en obres de H. Pinter. En Jordi Bosch desigual.

Un espectacle que de ben segur tindrà èxit de públic. Els que com jo hi anem pel repartiment i d’altres que estan més oberts a aquests tipus d’espectacles; que el què busquen és fer una sortida al teatre, passar-ho bé i riure.