3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Brunch Electronik Barcelona
Brunch Electronik Barcelona
Brunch Electronik Barcelona
Brunch Electronik Barcelona
Brunch Electronik Barcelona
Brunch Electronik Barcelona

Brunch Electronik Barcelona

  • Poble Espanyol - Barcelona
10€ i 15€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després d'una segona edició per la qual van passar més de 35.000 persones i en què el cartell de sold out va ser una constant a gairebé totes les dates, Brunch Électronik torna a la càrrega per tercer any consecutiu consolidant-se com la cita ineludible dels amants del'electrònica open air . El germà petit i urbanita de Piknic Électronik s'estableix en la seva tercera edició com el festival preferit pel públic barceloní per donar per inaugurada la primavera i la temporada de festivals, gràcies a un line up cada any més sòlid i el seu característic ambient familiar i festiu. Com a la passada edició, la seva seu es troba a la Plaça Major del Poble Espanyol.

Aquest any el Brunch Électronik compta amb set dates (6 i 20 de març, 3 i 17 d'abril, 8 i 22 de maig i 5 de juny) , que giraran al voltant d'un concepte diferent cadascuna, arrencant la temporada amb un 100% Detroit, protagonitzat per llegendes del techno com Carl Craig, Kevin Saunderson, Terrence Parker i Kyle Hall . Però que també portaran noms internacionals com John Talabot, KiNK (live), Erol Alkan, Job Jobse o els emergents Cowboy Rhythmbox o She Made Monster , així com una data que prediu ser antològica, la qual veurà el b2b entre el mític Andrew Weatherall, Ivan Smagghe i Daniel Avery . Aquesta primavera els assistents al Poble Espanyol també acudiran a una de les mítiques sessions 'Agoria Invites...' al costat de Michael Mayer i viuran un dia dedicat en exclusiva als lives amb Mathew Jonson, Fairmont, Fatima Yamaha que actuarà per primer cop a Barcelona , Francesco Tristano i Olde Gods.

La secció de Dj 's locals ve capitanejada a més de per l'internacional Talabotper un experimentat i sempre infal·lible Marc Piñol , al costat de noms com el veterà Undo o una de les noves promeses de l'escena local, la barcelonina Awwz.

El Petit Brunch, l'hora dels més petits, com és habitual en els esdeveniments de la casa, no hi ha Brunch Electronik sense activitats per a nens, encarregades d'inaugurar qualsevol jornada. Un cop més, el lineup infantil iguala en potència al musical, amb un ampli ventall de possibilitats per a totes aquelles famílies que vulguin aproparse al Petit Brunch

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13
08038 - Barcelona

Poble Espanyol
Av. Francesc de Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

· Entrades individuals a 12€

· Entrades "Pack Familiar" 10€ compra l'entrada d'adult i vine acompanyat mínim d'un nen menor de 12 anys.

· El descompte només s'aplicarà a aquells socis que vagin amb menors al recinte.

· Un adult pot anar acompanyat fins a 10 menors.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX