3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
The Sey Sisters

The Sey Sisters

  • Centre Cívic i Cultural la Sitja - Fornells de la Selva
12€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Procedents de Ghana, Àfrica, The Sey Sisters és un dels més apassionants trios de veus negres femenines que recordem, d'aquí que sigui un veritable plaer comptar amb la seva presència dins de la programació del nostre festival.

Edna Sey, Kathy Sey i Yoly Sey celebren aquest any la seva primera dècada de carrera cantant per escenaris de tot el món, tant com a The Sey Sisters com formant part de la banda de funk Funkystep & The Sey Sisters.

Al Black Music Festival podrem gaudir del repertori del seu treball ¿Let Freedom Ring" (Temps Record, 15), un disc on es combinen estils diversos com el gospel, el soul, el soul o la música africana, fent gala en tot moment d'un nivell i una emoció que, en concert, porten encara un pas més enllà amb l'ajut del pianista i saxofonista Albert Bartolomé. I no ens oblidem del profund missatge de les seves cançons, un cant contra la injustícia i a favor de la llibertat, sempre des de l'optimisme i l'esperança. Com elles acostumen a dir ¿sigues fidel al que ets i a les teves arrels". Amb la seva actuació deixaran clars els motius pels quals se les considera una de les formacions gospel amb major projecció de l'actualitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Narcís Monturiol, 31
17458 - Fornells de la Selva

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX