3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tribut a Amy Winehouse amb The Gramophone Allstars & Zalon

Tribut a Amy Winehouse amb The Gramophone Allstars & Zalon

  • El Canal - Salt
15€
7,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si l'any passat The Gramophone All Stars van estar presents al cartell del Black Music Festival presentant en format big band les cançons del seu darrer disc fins aquest moment, ¿Jazzmaica" (BankRobber, 14), fusió de música afroamericana dels anys seixanta amb ritmes jamaicans, combinant reggae, soul, funk i r'n'b, en aquesta edició tindrem el plaer de tenir-los novament al festival com a cinquanta per cent d'un projecte inèdit i que, sense dubte, sorprendrà a tots els amants de la millor música negra.

En aquesta ocasió, The Gramophone All Stars es convertiran en la backing band de ni més ni menys que Zalon Thompson, vocalista britànic que va acompanyar a la desapareguda Amy Winehouse al llarg de la gira de ¿Back To Black" (disc on també participava aportant segones veus).

No exagerem el més mínim si apuntem que la de Zalon Thompson és una de les veus britàniques més atractives de l'actualitat, d'aquí que Winehouse el triés com a productor del debut discogràfic de la seva pròpia fillola, Dionne Bromfield, i en fixatge de luxe pel seu segell Lioness Records; o que el supervendes Mark Ronson decidís tenir-lo com a convidat al seu segon disc en solitari. I encara hi ha més ¿sobretot pels aficionats al millor reggae: Zalon és ni més ni menys que fill del cantant i productor jamaicà Dr. Alimantado. No cal dir que aquesta aventura conjunta de Zalon Thompson i The Gramophone All Stars serà, sense lloc a discussió possible, un dels plats forts del Black Music Festival 2016.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

C. Sant Antoni, 1
17190 - Salt

El Canal
C. Sant Antoni, 1, 17190 Salt

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web de Codetickets

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX