3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Patax. Tribut a Michael Jackson

Patax. Tribut a Michael Jackson

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
15€
7,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Jorge Pérez, músic autodidacta de doble nacionalitat (espanyola i americana) i titulat a Berklee, ens sorprèn amb una excitant proposta on el latin jazz, el funk i el flamenc es donen la mà amb un motiu molt especial.

Assumint el paper de líder del projecte, aquest percussionista s'ha inspirat en els grans noms de la fusió (Weather Report, La Electric Band de Corea, Herbie Hancock o Zawinul), del jazz (Wayne Shorter, Irakere Miles Davis, Hermeto Pascoal) o del flamenc (Enrique Morente o Paco de Lucía) per a donar forma a aquest projecte amb el qual es proposa portar la fusió a un nou espai on conflueixen el flamenc, el jazz i el folklore afrocubà. Després de l'edició del disc ¿Live From Infinity", el projecte Patax ens presenta una extensa llista d'originalíssimes versions de l'anomenat ¿rei del pop", un dels més grans artistes de la música pop de tots els temps: Michael Jackson.

Així, escoltarem reinterpretacions de conegudíssims èxits del malauradament desaparegut Jackson com ¿Billie Jean", "Black Or White", "Smooth Criminal" o "Man In The Mirror", covers que ens fascinaran tant pel seu respecte a les versions originals com pels exuberants ritmes latin jazz, salsa, flamenc i altres sonoritats exòtiques de resultats explosius amb els quals juguen els músics. Per a donar-li forma a ¿Patax Plays Michael, A Tribute", Pérez s'acompanya d'una banda excepcional: el piano del cubà (Luis Guerra), un mestre de la bateria (Valentin Iturat), la sensació del saxo a Itàlia (Fabrizio Scarafile), el millor guitarrista de la seva generació (Marcos Collado) i un dels pocs baixistes que poden sonar com Jaco o com Benavent (Carlos Sánchez). Un projecte valent, arriscat, ple de talent i de qualitat instrumental que ara també podrem gaudir en directe.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web de Codetickets

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX