3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados
Cicle #5vins5personatges amb Serielizados

Cicle #5vins5personatges amb Serielizados

  • Avantatge permanent
  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
23€
19€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

CICLE #5vins5personatges AMB SERIELIZADOS

Qui ha dit que les sèries no es poden maridar? A l'Espai Penedès, la gent de Serielizados vol reivindicar beure vi i mirar obres audiovisuals. Així, maridarem els personatges més emblemàtics de les sèries que han marcat i segueixen marcant les nostres vides, amb els vins del Penedès que millor representin la seva personalitat.

En cada sessió tindrem una sèrie protagonista, la qual maridarem amb 5 vins del Penedès acompanyats de formatges artesans de primera qualitat.

L'objectiu? Trobar 5 vins del Penedès que descriguin 5 personatges de la sèrie escollida en cada sessió. Ja tens al cap quin vi podria definir el teu personatge preferit?

#5personatges5vins és un joc entre sommelier i serièfil per degustar les sèries d'una altra manera. Comptarem amb la presència d'en Víctor Sala, de Serielizados, expert en aquest món apassionant de les sèries, i amb el sommelier de l'Espai Penedès BCN, Pere Escudé, qui ens farà la descripció i triatge dels vins amb els formatges.

 

Programació:

SHERLOCK
24 de febrer - 20:00h
El repte de portar un clàssic de la literatura britànica al segle XXI era immens, però Steven Moffat i Mark Gatiss han creat una obra nova, icònica i amb molta personalitat. Ja no concebim Sherlock i Watson sense pensar en Benedict Cumberbatch i Martin Freeman. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de `Sherlock' amb 5 vins del Penedès.

HOUSE OF CARDS
17 de març - 20:00h
Si hi ha una sèrie política que ha estat en boca de tots aquests últims anys, aquesta ha estat House of Cards. La dupla Kevin Spacey i Robin Wright se'ns han fixat a la retina representant una cara fosca de la política, on qualsevol cosa val per justificar les ambicions pròpies. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de `House of Cards' amb 5 vins del Penedès.

FARGO
28 d'abril - 20:00h
Als fanàtics de la pel·lícula dels germans Coen ens va fer molta por quan vem sentir que se'n feia una sèrie. Per sort, és una obra mestra. Sembla que Noah Hawley hagi fet una tesi doctoral sobre els Coen i ens hagi estalviat tota la pedanteria i hagi anat al gra a fer una obra tribut que camina per si sola i que té tots els ingredients que més ens agraden d'ells. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de `Fargo' amb 5 vins del Penedès.

PLATS BRUTS
19 de maig - 20:00h
Qui no ha vist Plats Bruts? Si no va ser en directe, segur que l'has caçat en les 1358 reposicions que ha fet TV3 estiu sí, i nadal també. Però LA sitcom catalana més estimada continua no tenint rival i tots estimem el Lopes, la Emma, el Ramon, la Carbonell... i sí, també el David, tot i aquell riure. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de `Plats Bruts' amb 5 vins del Penedès.

TWIN PEAKS
9 de juny - 20:00h
25 anys després, torna Twin Peaks. Tal com premonitzava Laura Palmer, la sèrie de David Lynch i Mark Frost torna aquest 2017 amb una ombra de misteri que té a tots els serièfils expectants. Es pot dir que les sèries d'autor van nèixer amb aquesta sèrie i té molts personatges que be tindrien un gran spinoff per ells solets. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de `Twin Peaks' amb 5 vins del Penedès.

JOC DE TRONS
14 de juliol - 20:00h
Hauriem de dedicar-li 25.000 tastavins per poder maridar tots els personatges que apareixen a Joc de Trons amb un vi del Penedés. No tenim tants vins, ni tant temps. Ens conformarem amb triar-ne 5 i esperem que no ens critiqueu molt. A l'Espai Penedés maridarem 5 personatges de 'Joc de Trons' amb 5 vins del Penedès.

FITXA TÈCNICA

Durada2h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Venda d'entrades a través de 4tickets

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Places limitades (28 places)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX