fb

La Fura dels Baus - Carmina Burana

Teatre Tívoli - Barcelona
 
 
1799 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Fura dels Baus ha creat un CARMINA BURANA trepidant, on l'espectador, a través de poderoses escenes, efectes especials i fins i tot fragàncies primaverals, se submergeix en la contundent i visceral música de Carl Orff.

Sobre l'escenari, un cilindre de deu metres de diàmetre embolica literalment l'orquestra, mentre els cantants i les imatges projectades sobre ell, il·lustren l'obra de principi a fi. Una lluna gegant, el desglaç, cascades d'aigua, èxtasi floral, una verema en directe, vi, aigua i foc. Un espectacle que ja han vist més de 100.000 espectadors. La Fura dels Baus en estat pur.

CONDICIONS

Venda d'entrades sense dte

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: De 17 a 21 h

RECOMANACIONS
Marcelo
Marcelo
21 de de març del 2017 a les 23:10h
La Fura lo ha vuelto a hacer....

La Fura lo ha vuelto a hacer...ha bordado esta maravilla de Orff!!, La orquesta, los cantantes, el coro, la puesta es sencillamente IMRESIONANTE!!! ¡¡¡A no perdérselo!!!
 

Joan
Joan
17 de de març del 2017 a les 13:34h
Bon espectacle global

Excel·lents baríton, soprano i contratenor

Bona escenografia

Excel·lenta la posada en escena