3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Aneboda

Aneboda

  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
fins a 15€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

M'he comprat un armari. Aquesta nit podeu venir al pis i m'ajudeu a muntar-lo. Podem menjar alguna cosa i després m'ajudeu a muntar l'armari. També podem agafar el cotxe i conduir dos o tres dies en línia recta fins arribar a un país pobre, allà podem pagar quatre duros per una bona habitació d'hotel i deixar-la feta una puta merda.

Podem estampar una cadira contra la tele i després tirar la tele per la finestra. Podem calar foc als llits i cagar-nos a la moqueta, podem literalment cagar-nos a la moqueta. Uns amics ho van fer, després només et fan pagar una propina. Però potser és tard; és millor que anem al meu pis, mengem alguna cosa i m'ajudeu a muntar l'armari.


A ANEBODA tres actors munten un dels populars armaris sobre l'escenari, en directe i a temps real. Mentre avança aquesta acció positiva, gairebé lluminosa, es juxtaposen una sèrie d'imatges, músiques, coreografies i textos que generen un espai de contradicció per fer emergir pensaments sobre l'individu contemporani, les seves insatisfaccions i la seva recerca assedegada d'intensitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dimecres i dijous: 7€
Divendres, dissabte i diumenge: 25%
Consulteu els diferents horàris i preus

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX