3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cadena Tròfica - Mercat de Música Viva de Vic 2015
Cadena Tròfica - Mercat de Música Viva de Vic 2015

Cadena Tròfica - Mercat de Música Viva de Vic 2015

  • L'Atlàntida de Vic - Vic
5€
3€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El projecte CADENA TRO`FICA esta` inspirat en algunes de les idees que han fet de la Bauhaus un referent en la histo`ria de l'art del segle vint.

El proce¿s creatiu e¿s allo` que marca el desti¿ d'una obra i dels propis artistes i, en el decurs d'aquest proce¿s, no s'han de dissociar cap dels elements que configuren el nostre peri¿metre creatiu i de coneixement.

L'experie`ncia arti¿stica arriba pel cami¿ de l'artesania com la filosofia ho fa a trave¿s del pensament. Com podri¿em imaginar un compa`s de silenci sense la imatge d'un paisatge ge`lid? Com articular formes musicals sense contemplar l'estructura arquitecto`nica d'un edifici? I pensar en una instrumentacio¿ sense que ens vingui al cap el gra d'una pel·li¿cula?

El fraseig d'un motiu musical, no esdeve¿ el trac¿ d'una pintura? Els para`metres que condicionen l'estructura d'una obra musical no so¿n comuns als que actuen en el disseny d'un got? CADENA TRO`FICA prete¿n formar part d'aquesta cadena creativa que comparteixen les diferents disciplines este`tiques, arti¿stiques i de pensament a trave¿s de la mu¿sica original que s'inspira, en bona mesura, en l'esse`ncia que va donar sentit a la mateixa escola Bauhaus.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Francesc Maria Masferrer, 4
08500 - Vic

L'Atlàntida de Vic
C/ Francesc Maria Masferrer, 4, 08500 Vic

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX