3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cicle DespertaLAB

Cicle DespertaLAB

  • Sala Atrium - Barcelona
19€
9,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programació:

BAILONG de l' 11 al 21 de juny
Endut per la bellesa d'un pòster en un restaurant xinés, Joel decideix posar fi a la seva soledat convertint-se en el guia turístic del Parc Nacional de Zhangjiajie, una reserva forestal que va inspirar la creació de la pel·lícula Avatar i que des de llavors ha estat corrompuda pel turisme de masses.

LA PISTA del 25 de juny al 5 de juliol
1930 , Estats Units està sumida a la gran depressió. Milions de persones busquen la manera de sobreviure en aquest entorn hostil i sense oportunitats. En mig d'aquest entorn de terrible misèria, les maratons de ball, tan populars a tot EEUU, es converteixen en l'única esperança de poder subsistir un temps més, tenint un lloc on dormir, alguna cosa per menjar i si hi ha sort guanyar un fantàstic premi econòmic i certa popularitat que els faci sortir d'aquesta situació. Però quin preu te tot això?
La Pista explica la història de 4 parelles que participen en un d'aquest concursos.. Cadascú vingut de llocs diferents i per motius diferents, sigui la fama, la gana o intentar assegurar un futur. La brutalitat d'aquest certamen els portarà al límit.. On radiquen els límits de l'ésser humà?, on radiquen els límits de cadascú? i quins mecanismes utilitzen per superar-los?

LES ESTREBADES D'UNA PINTA TRENCADA del 9 al 19 de juliol
¿Vaig anar a la universitat 6 vegades. Vaig tenir 10 parelles i 40 casaments. Vaig tenir 150 gossos, sempre amb el mateix nom. I fills... tants que ni recordo. Gairebé cada dia era rica, i pràcticament tots era una princesa" Si poguéssim parlar amb nosaltres mateixos quan tot això era possible, què ens diríem? `Les estrebades d'una pinta trencada' ens presenta la Lia, una dona que torna al seu passat en busca de respostes. Les decisions que van esquerdar el seu camí la van fer caure i la van convertir en qui és: una dona infeliç. Ara, potser s'omplirà de valor i s'atrevirà a fer un pas que la pugui portar ben lluny, molt més enllà d'aquells somnis que tota la vida, uns i altres s'han esforçat per tenyir-li de rosa.

La Sala Atrium, mitjançant el cicle Atrium Lab i La Nau Ivanow, a través de la seva beca Desperta, s'uneixen per transformar-los conjuntament en la 1ª edició del Cicle de creació escènica DespertaLAB. Un cicle que neix amb l'objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent de Catalunya i on es pretén donar sortida a propostes a vegades visionàries i sempre interessants de creadors que busquen generar noves formes escèniques i dramatúrgiques..

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

C. Consell de Cent, 435 Baixos
08009 - Barcelona

Sala Atrium
C. Consell de Cent, 435 Baixos, 08009 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Promoció amb entrades limitades al 50% de dte (per funcions concretes)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX