3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ
Cabaret LeCOQ

Cabaret LeCOQ

  • Avantatge permanent
  • Sala Fènix - Barcelona
14€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

S'obre la nit i pel fil de la lluna descendeixen bufons, pallassos, marionetes, ombres, objectes animats, dimonis, personatges grotescs... Giren pels carrers, omplen el Raval amb les seves parodies. La gent s'anima, s'aixeca i s'uneix als grans joglars de la nit que anmen als homes amb el seu cant nocturn. El barri s'uneix a la festa, i els personatges es confonen entre la gran massa de gent.

Giran por las calles, inundan el Raval con sus parodias y sus risas. La gente se anima, se levanta, y se une a los juglares de la noche que animan a los hombres con su canto de Gallo nocturno. El barrio se une a la fiesta, y los personajes se confunden entre la multitud. Al girar por la calle Riereta, a la altura del nº 31, encuentran el nido del ave Fènix que los acoge. Es un sitio pequeño, íntimo, sensual, donde se les permite hablar de sus bufonerías. Allí se congregan cada jueves a narrar sus historias de vidas pasadas. Cada jueves de noviembre y diciembre. Es una oportunidad única para los ángeles caídos que deambulan por la Barcelona vieja de reunirse con las almas que olvidaron más allá del espejo.

FITXA TÈCNICA

DireccióFelipe Cabezas
Intèrprets:Diversos artistes cada nit entre els quals: Diana Gadish Camilo Clown Ander Basaldua Jordi Tienza Nuria Espinosa Bobombín Teatre Alakazam Teatre Clio Meyer Filipa Mendez Colectivo Ameno Franco Maestrini Mimo Chispa Arthur Toyoshima Luca Sisti Dani Piedra de Goma La Mala Pata Teatro Albert Trèmols Cia. Giramundo Cornelius Carlo Mô i Mr. Di Willo Arunategui Elena Visus i Marta Renyer

Música en viu: Matías Muñoz i Jorge Garde

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX