3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Elefantes - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni
Elefantes - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

Elefantes - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

  • Dijous 19 de març
  • L'Auditori - Barcelona
de 16€ a 50€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Profunditat emocional

Quan Elefantes va anunciar la seva separació va deixar enrere un mar de lamentacions dels seus fans. Aquests es van poder consolar amb la carrera en solitari de Shuarma. Però no era el mateix, perquè els deu anys de la primera etapa del grup havien deixat una profunda empremta emocional, gràcies a àlbums com l'emblemàtic "Azul" (2000), produït per Enrique Bunbury, o "La forma de mover tus manos" (2003), amb l'ajuda de Phil Manzanera ¿guitarrista de Roxy Music- i Quimi Portet.

Malgrat tot, el grup emetia al desembre de 2005 un comunicat anunciant el seu final. Aquest deia que la causa d'avortar la seva trajectòria plena d'èxits era perquè com a grup ja no tenien res més a dir. Per sort, vuit anys després d'editar el recopilatori "Gracias", s'ha demostrat que no era veritat. La prova és el flamant "El Rinoceronte", la gira de presentació del qual els porta al 16 Banc Sabadell Festival Mil·lenni. El seu nou so, èpic i a la vegada confidencial, sempre presidit per la veu inflamada de Shuarma, aspira a arribar "Aún más alto" parafrasejant el títol del tema que l'obre, aportant també en temes com "En cajas" cert aire flamenc que els apropa a Triana.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Pots comprar les teves entrades a través de Onebox

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte del 19% disponible fins el dia 30/10/14 a les 12h. Un cop finalitzi el termini podràs comprar les entrades amb el 10% de descompte permanent.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX