3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Jeff Tweedy - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

Jeff Tweedy - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

  • L'Auditori - Barcelona
de 20€ a 50€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quan Jeff Tweedy, cantant, compositor, guitarrista i líder de Wilco, va començar a treballar en el que havia de ser el seu debut en solitari ¿al temps lliure que li deixava la producció dels discos de Mavis Staples, Low i White Denim- va fer els primers assajos amb l'ajuda del seu fill de 18 anys a la bateria.

A mida que Spencer s'anava involucrant més i més en el projecte, van prendre la decisió de que ¿Sukierae" seria un treball de duo, editat sota el nom familiar de Tweedy. I és que, segons afirma Jeff, cada cop que fa música amb el seu fill surt quelcom únic. Això es deu a una connexió difícil d'explicar amb algú que comparteix el seu ADN. A la seva gira de presentació The Tweedy Band serà un quintet que inclou a Jim Elkington (guitarra), Darin Gray (baix) i Liam Cunningham (teclats).

Juntament amb ells reproduiran un so casolà, que oscil·la entre el pop i el so americà, el títol del qual fa referència al malnom de la seva dona i mare Sue Miller. Són en total 20 cançons que en vinil donen per a un àlbum doble. Als seus concerts Jeff Tweedy acostuma a reservar espai per a rescatar temes de Wilco i del seu anterior grup Uncle Tupelo, a més d'alguna versió.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de Onebox

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte del 19% disponible fins el dia 30/10/14 a les 12h. Un cop finalitzi el termini podràs comprar les entrades amb el 10% de descompte permanent.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX