fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pack Els Pets (4 cd's)
CD

Pack Els Pets (4 cd's)

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

ELS PETS (total 4 cds)

-Brut Natural

-Fruits Sex

-Els Pets

-Bon Dia

Després de vint-i-sis anys de trajectòria, els Pets signifiquen molt per a molta gent, perquè formen part de la quotidianitat del país, com els vermuts del diumenge o les matinades de festa major. Per a alguns són sinònim del seu primer concert, aquell que no oblidaran mai, en què van fer el primer petó... Per a d'altres són la banda sonora de la seva vida, el grup amb què han crescut, els companys de viatge que han anat il·lustrant sonorament les diferents etapes de la seva vida.

Els Pets, igual que Serrat o Llach a la dècada dels setanta, són un referent per a tota una generació, la dels noranta. Han estat també un referent de compromís amb la llengua i la cultura i de coherència amb una manera de pensar, que no han ocultat mai i de la qual han fet bandera, i sobretot han estat capaços de conjugar la reivindicació social amb la tendresa dels sentiments.

Els Pets, en resum, és un grup que s'ha fet gran amb el seu públic i que ha intentat, amb més o menys fortuna, no decebre'l mai. I ha aconseguit, a base de perseverança, una posició envejable dins del panorama musical català: el de grup de referència del pop català.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX