3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival de Música de St. Pere de Rodes
Festival de Música de St. Pere de Rodes
Festival de Música de St. Pere de Rodes
Festival de Música de St. Pere de Rodes
Festival de Música de St. Pere de Rodes

Festival de Música de St. Pere de Rodes

  • Monestir de Sant Pere de Rodes - El Port de la Selva
12-20€
6-10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El prestigiós flautista català Claudi Arimany, considerat per Jean Pierre Rampal com un dels més grans flautistes de la seva generació, serà l'encarregat d'obrir la 14ena edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes, que enguany se celebrarà del 12 de juliol al 30 d'agost i que, com a novetat, tindrà lloc en dissabte i dimarts, a les 20h. a l'església del Monestir.

El festival s'ha mantingut fidel als seus orígens i ha estat dedicat sempre al piano i la música de cambra, amb programes de gran qualitat i varietat i que ha vist desfilar fins ara,artistes nacionals i internacionals d'altíssim nivell i reconeixement.

Enguany, a banda dels concerts de piano i música de cambra, s'ha apostat per una producció pròpia: l'espectacle ¿Le surreálisme c'est moi", que combinarà música i dansa de la má delBallet d'Hamburg, amb el ballarí català Aleix Martínez al capdavant, i dels també catalansCarles & Sofia piano duo. L'espectacle, amb coreografia del mateix Martínez, gira al voltant de la figura de Salvador Dalí i comptarà amb les interpretacions d'obres de Debussy, Ravel o Wagner a càrrec del duet de pianistes. En algun moment de l'espectacle participarà també l'arpista José Antonio Domené. ¿Le surreálisme c'est moi" es podrà veure dos dies consecutius: el dissabte 2 i el diumenge 3 d'agost.

Pel que fa a la resta de programació, de les actuacions que tenen lloc a l'església del conjunt monumental, destaquen la del primer violí de l'Orquestra de l'Òpera de Berlin, Tomasz Tomaszewski; l'alemany Roman Kuperschmidt, descrit per la premsa com una joia excepcional dins del clarinetistes; els italians integrants del Trio Opera Viwa, formació inusual de soprano, flauta i piano, que oferiran un programa amb grans àries i duets operístics; dins dels concerts de piano sol, es podrà gaudir de la reconeguda pianista uruguaiana Raquel Boldorini o del serbi Mihajlo Zurkovic, guardonat dels concursos Frédéric Chopin o Dinu Lipatti i la xipriota Zsuzsa Kollár, artista destacada del segell discogràfic NAXOS. Completen el cartell el violinista turc Cihat Askin, que abans dels 15 anys ja tocava els Capricis de Paganini, el violoncel·lista italià Francesco Ferrarini , primer violoncel·lista del Teatre La Fenice de Venècia, o el francès Michael Benhaïem, guardonat al Concurs Internacional de Piano de Barcelona.

L'OFF Festival tindrà lloc a l'església del Port de la Selva i acollirà tres concerts, amb música de tango en un d'ells, un concert de cançó italiana , titulat ¿O Sole Mio" i l'actuació estel·lar de Judit Neddermann.

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes està organitzat per Opus Artis, amb el suport del Agència Catalana del Patrimoni Cultural, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament del Port de la Selva i l' AIE (Asociación de Intérpretes y Ejecutantes).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Sant Pere De Roda S/N
17489 - El Port de la Selva

Monestir de Sant Pere de Rodes
C/ Sant Pere De Roda S/N, 17489 El Port de la Selva

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Accedeix a la reserva d'entrades a PROPOSTES RELACIONADES, al final d'aquesta pàgina web.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX