3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival de Torroella de Montgrí 2014
Festival de Torroella de Montgrí 2014
Festival de Torroella de Montgrí 2014
Festival de Torroella de Montgrí 2014
Festival de Torroella de Montgrí 2014

Festival de Torroella de Montgrí 2014

  • Auditori Teatre Espai Ter - Torroella de Montgrí
diversos
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després de l'èxit assolit l'any passat pel Festival de Torroella de Montgrí a la seva nova ubicació a l'Auditori Espai Ter, el festival torna un altre cop per oferir-nos una programació completa amb un total de 27 concerts, dels quals 14 són de clàssica, 6 de jazz, 4 familiars, un de músiques del món, un de música tradicional catalana, un laboratori de creació d'arts escèniques i un concert del Fringe.

El concert inaugural del Festival de Torroella s'emmarca dins els actes commemoratius del Tricentenari del 1714. Anirà a càrrec de l'Acadèmia 1750 i la soprano Laia Frigolé sota la direcció d'Alfredo Bernardini, director de l'Ensemble Zefiro.

També hi serà molt present el barroc musical, amb orquestres i grups de gran prestigi. Enguany, destaca l'Akademie für Alte Musik Berlin, però també hi haurà l'Europa Galante de Fabio Biondi, El Banchetto Musicale dirigit per Pere Ros, i Jordi Savall i Le Concert des Nations.

També podreu gaudir d'un excepcional concert amb la Camerata Salzburg i la violinista Patricia Kopatchiskaja, i cinc recitals de grans pianistes: Paul Lewis (Beethoven), Luis Fernando Pérez (amb La Suite Iberia d'Albéniz), el duo de pianos de les germanes Katie i Marielle Labèque per la suite West Side Story de Berstein, Alexi Volodin amb un programa Schubert, Schumann i Chopin, i Ingold Wunder, interpretant a Liszt i Chopin. Tancarà les actuacions de grans pianistes el bilbaí Joaquín Achúcarro, habitual invitat al Festival de Torroella des de fa 26 anys, amb Bach, Brahms, Halffter, Mompou i Falla.

La música de cambra estarà representada pel Quartet Casals i també hi haurà músiques del món amb Tambors Kodo, del Japó.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Carrer Riu Ter, 29
17257 - Torroella de Montgrí

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX