Taller de cuina Aula Canela Fina: Cuinem amb closques de mar: la cloïsa, el musclo i altres
- Dilluns 26 de maig
- Aula Canela Fina - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
CUINEM AMB CLOSQUES DE MAR: LA CLOÏSA, EL MUSCLO I ALTRES
Sempre els acabem cuinant de la mateixa manera, o bé al vapor perquè és la forma més còmode i senzilla, a la marinera per donar una mica més de joc o amb una salsa que ens ha dit la veïna. En aquesta classe aprendrem a cuinar-los de moltes altres formes, sense que perdin la seva textura, el seu color i el seu aroma. A més a més aprendrem el més important: saber quin és el millor punt de cocció per cadascun d'ells.
Plats: Musclos, consomé de tomàquet i gelé de albahaca. cloïsses amb cocotxes amb salsa verda. Escopinyes a la bullabessa i les seves torrades a la ruille. Aperitius amb closca.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Escull quin horari et va millor a les 10.30h o a les 19.30h.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX