3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ivette Nadal i Meritxell Gené
Ivette Nadal i Meritxell Gené

Ivette Nadal i Meritxell Gené

  • Santa Maria del Camí - Garriga, la
6€
4€
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ivette Nadal
Al llarg del 2005 al 2007 Ivette Nadal es presenta inicialment amb una guitarra a la mà i a l'altre un clavell per bars com L'horiginal, L'heliogàbal, L'elèctric i L'Sputnik tot cercant la poesia i la cançó de la mà del poeta Joan Vinuesa.

Després serà auto-editat i finançat com a maqueta-disc sota el nom de "Guerres dolcíssimes". En el seu segon treball ("A l'esquena d'un elefant" publicat a principis del 2010: el darrer trajecte vital i sentimental per la poesia, l'amor i els records a través de les cançons) la poesia segueix vestint l'estructura dels seus dies portant-la als directes; no entén les cançons sense versos, ni la poesia sense música.

El 2009 sota el nom de "Camí Privat" edita el seu primer recull de poemes, material que s'ha construït simultàniament amb el primer disc. A l'actualitat està de gira per tot Catalunya presentant el seu darrer disc, "Mestre i Amics".

Meritxell Gené
Especialista en musicar poemes del nostre país, la jove lleidatana porta més de sis anys interpretant el seu repertori en escenaris de tot Catalunya i reivindicant les seves arrels culturals i poètiques.

Si a "Inesperadament" (2008) va musicar a poetes com Martí i Pol, Fuster o Salvat-Papasseït, i a "Sota els llençols" (2010) es va atrevir a combinar cançons pròpies amb adaptacions de Martí i Pol, Jordi Pàmias o Maria Mercè Marçal. En el seu nou treball, "Així t'escau la melangia", ha decidit retre homenatge al poeta de Lleida Màrius Torres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

Crta. de Ribes, s/n
08530 - Garriga, la

Santa Maria del Camí
Crta. de Ribes, s/n , 08530 Garriga, la

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les entrades al web TR3SC i paga-les a taquilla

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX