
Larousse Gastronomique
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Considerada per cuiners i gastrònoms com una obra única i indispensable, apareix en aquesta ocasió amb un padrí de luxe: el cuiner basc Andoni Luis Aduriz, el restaurant del qual Mugaritz acaba de ser considerat un dels tres millors del món.
Aquest clàssic de la cuina apareix en una edició de luxe, i en les seves més de 1200 pàgines tenen cabuda les proposades culinàries més interessants dels cinc continents.
El Larousse Gastronomique en espanyol va aparèixer al nostre país per primera vegada l'any 2004, avalat per Santi Santamaría. Amb receptes dels xefs més prestigiosos (Arzak, Adrià, Arola, Ruscalleda, Subijana¿), va suposar un esforç editorial de gran importància per apropar al públic en espanyol una obra mítica, concebuda en 1938 per Prosper Montaigne. Amb diverses reimpressions en la seva història i milers d'exemplars venuts a Espanya i Hispanoamèrica, el "nou Gastronomique reflecteix perfectament "la gran revolució culinària viscuda a Espanya i que s'ha expandit per tot el món", fins a aconseguir un protagonisme que disputa la tradicional supremacia francesa.
El Gastronomique és una obra que transcendeix la pròpia gastronomia. En el pròleg a la nova edició, Andoni Luis Aduriz assenyala que la cuina "no són només tècniques, processos i receptes, sinó un poderós mecanisme de mediació entre diferents cultures". Així, l'emergent cuina de Llatinoamèrica, amb prestigiosos professionals peruans, argentins, brasilers, mexicans¿ que obren nous restaurants per tot el món, té un protagonisme destacat en aquesta nova edició.
Igualment, les imatges -més de 600 fotografies i mapes- s'han renovat per seguir mostrant plats acabats i "pas a pas", però també cuiners captats "in situ" o curioses instantànies de cellers i cuines dels restaurants més importants.
L'essència i el rigor del Gastronomique, no obstant això, no han canviat. Més de 3000 receptes, 400 d'elles signades pels xefs més importants de tot el món, romanen en l'obra, al costat de definicions de matèries primeres, processos, tècniques, denominacions d'origen o lèxic professional. La present edició es converteix a més en una obra que farà les delícies dels amants dels llibres ben fets. Amb una enquadernació molt original en suro, es presenta en un estoig imprès en tintes metal·litzades.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Envia la paraula TR3SC [espai] LAROUSSE [espai] número de soci al 25152. Servei prestat per Alterna Project Marketing info@eurostar.es 902210230,Cost 1,42 eur
Pots enviar els teus SMS entre divendres 15 de juny a les 8:00h i el 18 de juny a les 23:59h. Quants més SMS enviïs, més probabilitats tindràs de ser un dels guanyadors. Rebreu un sms informant-vos de si sou els guanyadors o no. Els guanyadors podran recollir el seu exemplar a la botiga d'El Periódico del 20 de juny al 6 de juliol.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX